Top cel mai bun ondulator par bucle mari 2023

ondulatoare par 2021

O femeie nu va avea niciodată prea multe produse și accesorii pentru stilizarea părului, așa că suntem convinși că nici din casa ta nu lipsește un ondulator par bucle mari. Fie că îl folosești mai mult atunci când participi la diverse evenimente speciale, fie că îl utilizezi în aranjarea părului zi de zi, cel mai bun ondulator par bucle mari trebuie să-ți ofere toate rezultatele la care tu te aștepți.

Știi și tu cum stă treaba, femeile cu păr creț îți doresc un păr drept, iar cele cu părul drept, își doresc mereu să aibă părul creț. Iar pentru că unei femei i se îndeplinesc toate dorințele, în zilele noastre există o diversitate largă de accesorii de stilizare care să le ofere posibilitatea de a se bucura exact de look-ul pe care și-l doresc.

Ondulatorul este unul dintre aceste accesorii, și este important să știi că acesta poate fi găsit într-o gamă largă de modele, diferind prin diverse aspecte: grosimea țevii de încălzire, dacă vine cu perie sau nu, poate avea o formă cilindrică sau conică, poate avea clește sau nu, toate aceste elemente vor oferi un aspect final diferit coafurii tale, așa că este important să știi ce anume cauți. Pentru a veni în ajutorul tău astfel încât să iei o decizie cât mai potrivită, în continuare vom povesti despre cel mai bun ondulator, la ce detalii să fii atentă și ce este cel mai important de știut despre acestea.

Ghid de achiziție pentru cele mai bune ondulatoare

Așa cum îți spuneam, ondulatorul nu este un banal accesoriu, căci vine în diferite forme, cu diferite caracteristici și tehnologii, care pot avea mai mult sau mai puțin grijă de părul tău, în funcție de ceea ce alegi. Așadar, vom vedea că atunci când trebuie să optăm pentru o variantă sau alta, pe lângă formă și coafura finală promisă, e bine să avem grijă și la materialul din care este confecționat, dacă are un strat protector pentru păr și așa mai departe. Dacă vrei să afli cum poți alege cel mai bun ondulator, la cel mai bun preț, citește în continuare ghidul nostru de achiziție.

1. Alege cu atenție materialul din care este confecționat – dacă pe vremea bunicii noastre, orice ondulator era confecționat din metal, ei bine, în zilele noastre, știința și tehnologiile au ajutat la evoluția lucrurilor. Acum, disponibile pe rafturi și în magazinele online, există ondulatoare cu înveliș ceramic, sau cu strat protector din turmalină.

Desigur, vei putea găsi și ondulatoare din metal, care, din punct de vedere al performanței pot fi mai bune, încălzindu-se mai repede, însă nu uita că aceste ondulatoare sunt vestite pentru distrugerea firului de păr și arderea acestuia. Astfel, dacă îți dorești o coafură deosebită, dar ții și la sănătatea părului tău, alege un ondulator profesional, modern, cu înveliș ceramic sau turmalină.

Un alt avantaj ale ondulatoarelor moderne este faptul că, în funcție de modelul ales, pot emana ioni negativi, care nu permit încărcarea electrostatică a firului de păr, și astfel, te bucuri la final de o coafură perfectă.

2. Mărime, model și design – așa cum am mai pomenit, la fel ca orice alt accesoriu de stilizare a părului, și ondulatorul poate diferi în funcție de mărime, model și design, desigur. Astfel, este important să știi ce tip de bucle îți dorești, pentru a putea alege produsul potrivit.

Dacă ai un păr lung sau îți dorești bucle mai largi, mai lejere, atunci îți recomandăm să alegi un ondulator cu diametrul cuprins între 35 și 50 de mm, sau chiar mai mare. Un astfel de ondulator este foarte potrivit pentru stilizarea zilnică a părului, pentru acele momente în care îți dorești un look bine pus la punct, dar fără prea mult efort.

Dacă din contră, ai părul mai scurt sau îți dorești bucle în stil afro, alege un ondulator cu o tijă cât mai subțire, sub 25 de mm. Acest tip de ondulator poate fi mai provocator în utilizare, însă rezultatul final merită tot efortul depus.

Când vorbim de model, tehnologia ne pune la dispoziție ondulatoare simple, și ondulatoare cu clește. Dacă îți propui să utilizezi ondulatorul acasă, doar pentru tine, atunci varianta cu clește ar putea fi mai potrivită pentru tine, fiind și mai ușor de utilizat. Orice alegi, ai grijă mereu să nu atingi partea încinsă în timpul utilizării.

În ceea ce privește designul, aici putem menționa mânerul ondulatorului, modul de răsucire al cablului, materialul din care este confecționat mânerul și așa mai departe. Toate aceste elemente reflectă confortul în utilizare, dar și calitatea și durabilitatea produsului pe termen lung.

3. Controlul temperaturii – sfatul nostru este să alegi un ondulator care îți permite să controlezi temperatura acestuia. Fiecare păr este diferit, așa că fiecare poate fi supus la diferite nivele de căldură. Mai ales dacă ai un păr vopsit, este important să adopți o temperatură mai scăzută, astfel încât să eviți accelerarea deteriorării acestuia.

De obicei, temperaturile pot ajunge până la un maxim de 230 – 250 de grade în cazul ondulatoarelor moderne, însă indiferent de păr, o temperatură de aproximativ 180 de grade ar trebui să fie suficientă pentru coafare.

4. Accesorii – în funcție de brandul și modelul ales, vei beneficia alături de ondulator de diverse accesorii. Cele mai des întâlnite sunt mănușile de protecție, dar poți beneficia și de clemă detașabilă și multe altele. Explorează o gamă largă de produse înainte să iei o decizie.

Acum că ți-am vorbit despre caracteristicile cheie ale acestor accesorii, hai să vedem și care sunt cele mai bune ondulatoare de pe piață, la momentul actual.

Top cele mai bune ondulatoare 2023

1. Placă profesională de ondulat BaByliss Easy Waves C260E, 200 grade, Tehnologie Titanium

Acest brand este recunoscut în ceea ce privesc accesoriile de stilizare a părului, și se remarcă în principal prin calitate. Acest dispozitiv este potrivit pentru buclele lejere de zi, tip beach waves, ajutându-te să obții un look perfect în cel mai scurt timp. Are un înveliș ceramic și unul de titan, ajunge la temperaturi de până la 200 de grade, cu 3 trepte de temperatură. În plus, îl găsești acum la un preț extrem de accesibil.

ondulator 1                                                    Comanda aici

.

2. Ondulator BaByliss C1300E Curl Secret 2 Curl & Volum, 3 trepte, 2 capete, 190-230°C, Negru

Acest ondulator face toată treaba în locul tău. Nu este un ondulator clasic, căci în loc de tijă, are un cap care trage singur șuvița de păr și o rotește în interior, în jurul cilindrului. Vine cu dimensiuni de 25 mm și de 35 mm, pentru o diversitate de coafuri. Atinge o temperatură maximă de 230 de grade și este prevăzut cu strat de înveliș ceramic, pentru protecția părului tău.

ondulator 2                                                    Comanda aici

.

3. Ondulator Rowenta CF2132F0, ceramic, negru

Un ondulator clasic, cu o tijă de dimensiuni medii, prevăzută cu clemă. Ajunge la temperatura de maxim 180 de grade, însă nu permite reglarea acesteia la temperaturi mai mici. Se încălzește rapid, în maxim 30 de secunde, este suficient de mic, astfel încât să poată fi transportat sau depozitat cu ușurință, și promite coafuri perfecte cu minim efort.

ondulator 3                                                   Comanda aici

.

4. Ondulator pentru bucle afro BaByliss C449E, 210 °C, Înveliș Quartz-Ceramic, Negru

Pentru acele look-uri nebune și pline de volum în stil afro, acesta este accesoriul de care ai nevoie. Are o dimensiune a cilindrului de doar 10 mm, ideală pentru aceste coafuri, 6 trepte pentru controlul temperaturii, cu 210 grade maxim. Are un înveliș ceramic pentru protecția părului, iar încălzirea tijei durează maxim 10 secunde.

ondulator 4                                                    Comanda aici

.

5. Ondulator Philips BHB872/00, LCD, Plăci titanium, 210°C, încălzire în 45 sec, Bara 13-25mm, Tehnologie SplitStop, Oprire automată, Negru

Printre cele mai performante ondulatoare de pe piață, la momentul actual. Este ideal pentru o diversitate mare de coafuri, oferind îngrijire cu ioni, înveliș din titanium și indicator de finalizare buclă. Dispune de controlul temperaturii, dar și de oprire automată, pentru a scăpa de grija scoaterii din priză după finalizare. Ajunge până la 210 grade, iar designul conic oferă două mărimi ale tijei, de 13 mm, respectiv 25 mm.

ondulator 5                                                    Comanda aici

.

6. Ondulator automat BaByliss Ionic Curl Secret C1050E, Placi ceramica, Auto-Curl

ondulator 6                                                    Comanda aici

.

7. Ondulator automat Philips StyleCare Prestige BHB876/00

ondulator 7                                                    Comanda aici

.

8. Ondulator Remington Ci95, suprafata ceramica, 210°C, Display, Negru

ondulator 8                                                    Comanda aici

.

9. Ondulator Rowenta CF4132, 14 accesorii, Invelis Ceramic, Negru

ondulator 9                                                    Comanda aici

.

10. Ondulator Remington Ci5319

ondulator 10                                                     Comanda aici

.

Acum că știi cum alegi cel mai bun ondulator și te bucuri și de cele mai bune recomandări, e timpul să iei decizia corectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.