Cel mai bun rimel 2024

Atunci când te intersectezi cu cineva, printre primele lucruri care ies în evidență sunt ochii. Iar atunci când vrei să îi pui în evidență, rimelul te va ajuta cu succes să faci acest lucru. Fie că îți dorești să obții o privire mai intensă sau, din contră, una cât se poate de naturală, cel mai bun rimel poate să facă magie asupra genelor tale. Cu atât de multe formule și opțiuni disponibile pe piață, poate fi destul de complicat să îți dai seama care este cea mai potrivită variantă pentru tine.

Având în vedere că paleta de opțiuni în piața cosmeticelor este foarte variată, procesul alegerii un rimel care să funcționeze perfect pentru genele tale, poate fi copleșitor: rimel pentru volum, pentru alungire, efect de gene false și așa mai departe. Pentru că genele sunt atât de diferite, trebuie să găsești o formulă potrivită pentru tine. Astfel, sfaturile prietenei tale care a găsit un rimel foarte bun, cel mai probabil nu ți se vor potrivi și ție. Ți-am pregătit în continuare un ghid plin de informații, care te va ajuta în alegerea rimelului perfect pentru tine.

Cel mai bun rimel 2024 – Ghidul achiziției ideale

Tipul rimelului: înainte de toate, trebuie să te decizi dacă ai nevoie de un rimel rezistent la apă sau nu. În funcție de mediul în care vei purta machiajul, trebuie să alegi un rimel care se va comporta bine pe tot parcursul purtării. Pentru a evita transferul rimelului, în special dacă porți machiajul afară, la temperaturi ridicate sau dacă știi că ochii tăi lăcrimează, atunci alege un rimel rezistent la transfer, adică water-proof. Chiar dacă este puțin mai greu de îndepărtat atunci când te demachiezi, este mult mai rezistent și nu ți se va transfera sub ochi.

Culoarea rimelului: tonul pielii tale, culoarea ochilor și chiar a sprâncenelor, pot să îți ofere indicii bune în alegerea culorii potrivite a rimelului. Dacă ești în căutarea unui look mai dramatic, care să îți scoată în evidență ochii, atunci optează pentru un rimel negru. Pentru un look natural, cu acel efect de no make-up, alege un rimel de culoare maro. Pentru un machiaj mai excentric, potrivit pentru anumite ocazii speciale, poți alege un rimel colorat, cum ar fi albastru, roz sau chiar galben.

Periuța rimelului: aici trebuie să te gândești la efectul pe care dorești să îl obții asupra genelor tale astfel că, periuța rimelului este unul dintre elementele cele mai importante.

Dacă ai genele subțiri, atunci alege un rimel care să îți ofere volum. Pentru asta, rimelul pe care îl alegi trebuie să aibă o periuță mai groasă, iar textura rimelului trebuie să fie mai subțire, mai lichidă.

În cazul în care genele tale sunt subțiri, pentru a crea acel efect de alungire, alege un rimel cu o periuță lungă și subțire. Pentru a fi sigură că vei alege produsul potrivit, poți căuta pe ambalaj indicația potrivit căreia rimelul este pentru alungire.

Dacă ai ochii mici, alege un rimel să definească și care să ofere un efect de mărire. Pentru asta, ai nevoie de o periuță groasă, care să aibă o curbură la mijloc.

Cel mai bun rimel pentru genele drepte este cel care are tot o periuță curbată, iar pentru un efect perfect de ridicare a genelor, poți folosi și un undulator de gene.

Dacă ai ochii sensibili sau porți lentile de contact, trebuie să ții cont și de acest aspect atunci când vrei să achiziționezi un nou rimel. În plus, anumite ingrediente din rimel pot provoca alergii, așa că este esențial să verifici fiecare aspect scris de pe etichetă.

Pe lângă aceste informații, este important să știi să aplici în mod corect un rimel, astfel încât să beneficiezi la maxim de efectele pe care le oferă. Acesta se aplică întotdeauna la finalul machiajului. Pentru o rezistență și mai mare, poți aplica un primer de gene, care va ajuta rimelul să se fixeze și mai bine. Mișcarea aplicării se face în zigzag, de la rădăcina genelor, înspre exterior. Pentru a evita transferul rimelului sub ochi, poți ține în acea zonă un șervețel uscat.

Top cele mai bune rimeluri 2024

1. Mascara Maybelline New York Lash Sensational Black, 9,5 ml

Acest rimel îți oferă o alungire maximă a genelor și un volum mare. Ajută la prelungirea genelor, la curbarea acestora, nu unește genele și nu se transferă. Dacă îți dorești un efect intens, poți aplica acest rimel în mai multe straturi. Are un preț accesibil și este recomandat pentru orice fel de gene.

                                                    Comanda aici

.

2. Mascara L L’Oreal Paris Volumissime Royale Black, 7.9 ml

Dacă îți dorești gene cu mai mult volum, fără ca acestea să arate încărcate, atunci acest produs este ideal pentru tine. Are o culoare de negru intens, iar acest aspect va avea un impact semnificativ asupra privirii tale. Este ușor de aplicat și perfect chiar și pentru zilele călduroase de vară.

                                                    Comanda aici

.

3. Mascara Maybelline New York Volum’ Express The Colossal Big Shot Black, 9.5 ml

Este un rimel care funcționează foarte bine chiar și pentru ochii mai sensibili. Are o periuță care funcționează perfect atunci când îți dorești un efect de volum și arcuire a genelor, fără să le încarci. Pentru un efect mai intens, poți repeta aplicarea acestui produs în mai multe straturi.

                                                    Comanda aici

.

4. Mascara Maybelline New York Lash Sensational Sky High pentru volum si alungire, Black, 9.5 ml

Acest rimel are o formulă îmbunătățită, cu extract de bambus, care oferă o extra alungire și un extra volum. Datorită periuței flexibile, fiecare geană va putea fi acoperită de rimel.

                                                    Comanda aici

.

5. Mascara Bourjois Volume Glamour Push Up 71 Black, 7 ml

Pentru un efect de durată, prin care să îți alungești și să oferi un boost de volum genelor, acest rimel este alegerea perfectă. Rezistă până la 16 ore, iar cu ajutorul periuței vei obține un volum de 11 ori mai puternic.

                                                    Comanda aici

.

6. Mascara Astor Big & Beautiful BOOM! Volume Mascara 910 Black, 12 ml

                                                    Comanda aici

.

7. Mascara L’Oreal Paris Superstar Black

 

                                                   Comanda aici

.

8. Mascara Max Factor 2000 Calorie Volume 02 Black/Brown

                                                    Comanda aici

.

9. Mascara Rimmel London Extra 3D Lash Black

                                                    Comanda aici

.

10. Mascara Rimmel London Wonder’Full cu ulei de argan 001 Black

                                                    Comanda aici

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.