STOP apei dure! Descopera cea mai noua si blanda metoda de curatare a tenului!

Stii cat de importatant este sa iti cureti tenul cat mai corect in ziua de astazi, dar esti sigura ca folosesti metoda cea mai corecta? Apa de la robinet este cea mai comoda si cea mai simpla metoda, dar este posibil ca aceasta sa nu fie potrivita pentru tenul tau. Aceasta contine o cantitate mare de clor si de minerale nocive care pot sa afecteze echilibrul natural al tenului. Din aceasta cauza pot sa apara iritatiile si acea senzatie de “piele care strange”.

Pe piata a aparut o alternativa mult mai buna pentru tenul tau de la Garnier, si anume Apa Micelara Skin Naturals Expert cu efect de calmare si hidratare potrivita pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru cel sensibil. Este o metoda foarte simpla si eficienta de curatare care nu necesita clatire.

apa-micelara-garnier

Apa Micelara Garnier Skin Naturals Expert indeparteaza si cele mai incapatanate urme de machiaj de pe ten, ochi si de buze fara a freca zona respectiva. O vei gasi pe piata intr-un format foarte practic de 400 ml cat si de 125 ml pentru a o putea pune in bagaj atunci cand pleci in vacanta. Bucura-te de cat mai repede posibil cumparand-o de AICI la cel mai mic pret posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.