O coafura potrivita pentru vara

In cazul in care te numeri printre acele femei care iubesc coafurile romantice, foarte feminine si usor de obtinut, cel mai indicat ar fi sa incerci una dintre cele mai noi modalitati de aranjare a parului in aceasta vara a anului 2013, si anume parul prins doar pe jumatate. Marile vedete ale lumii iubesc deja aceasta coafura asa ca, fa-ti curaj si incearca zilele acestea sa-ti aranjezi zilele acestea parul exact ca in imagine.

coafura vara 2013

Prima si prima data, aplica pe par o creata special pentru a da volum parului chiar imediat dupa ce l-ai spalat, iar dupa aceea onduleaza-l in cateva bucle foarte usoare. Trece-ti usor degetele prin par pentru a despride usor buclele si pentru a da podoabei tale capilare un aspect cat mai natural, dupa care strange la spate doar suvitele de par din fata.

Iti plac coafurile in stil retro? Daca da, dupa ce ti-ai odulat parul poti sa iti trasezi o carare pe mijloc sau intr-o parte. Dupa acest procedeu de recomandat ar fi sa iti tapetezi usor parul si sa il prinzi cu cateva agrafe. La final aplica putin pentru ca parul sa reziste mult mai mult timp.

Daca doresti ca, coafura sa iti ofere un aer usor neglijent si copilaresc prinde doar calota dar, nu foarte strans iar restul parului lasa-l sa cada sa cada liber pe umeri. Cu aceasta coafura vei capata un aer misterios si irezistibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.