Epilatorul Braun Silk-Epil 55329

Iata ca vara se misca cu pasi repezi inspre noi iar asta e un motiv de mare bucurie. Desigur, in conditiile in care ne luptam cu iarna nemiloasa de foarte multe luni deja, o astfel de schimbare vine ca o gura de aer proaspat. Chiar si asa, sezonul estival vine si el cu cateva pretentii in ceea ce ne priveste. Acum, mai mult ca oricand, trebuie sa facem tot posibilul sa aratam bine. In primul rand, trebuie sa tinem cont de faptul ca pielea trebuie sa fie impecabila. Nu ai cum sa iesi in lume aratand oricum, nu? Asa ca trebuie sa iti alegi cel mai bun epilator de pe piata.brauns
Epilatorul Braun Silk-Epil 55329, cu nu mai mult nici mai putin de 40 de pensete atasate, reuseste sa te ajute sa arati bine in orice situatie si imprejurare. Cu siguranta te-ai saturat de ras in fiecare zi cu lame care nu reusesc decat sa-ti faca firul de par sa creasca mai gros, mai negru si mai des. De ce nu ai incerca acest epilator care, asa cum il recomanda si brand-ul din care face parte, te va scuti de gandit la epilat sau ras aproximativ patru saptamani, timp in care picioarele tale vor arata impecabil.
Daca doriti sa realizati o afacere excelenta, cea mai buna solutie o reprezinta acest epilator Braun Silk-Epil, mai ales daca va axati pe editia speciala a acestuia, editie ce include inca un epilator Silk-Epil destinat curatarii faciale. Iata ca in schimbul unui pret bun, aveti parte nu de un epilator, ci chiar chiar de doua.
Si pentru ca povesteam adineauri despre cele 40 de pensete ale epilatorului Silk-Epil, iata ca acestea au fost special concepute pentru o mai buna indepartare a celor mai scurte fire de par, mai exact acele fire de par care ne dau batai de cap in tot timpul. Aceasta tehnologie poarta numele de close-grip.


In epoca in care traim, trebuie sa recunoastem ca inca suntem dominati de aparate de ras tocmai pentru ca ele nu produc durere. Braun a venit in sprijinul acestei probleme, rezolvand totul printr-un masaj eficient de inalta fregventa aplicat in timpul smulgerii firului de par naravas, aplicare ce poate fi setata si ea pe viteze diferite de lucru. In spiritul aceleiasi eliminari a durerii vine si manusa de racire care are darul, dupa cum ii spune si numele, sa raceasca pielea inainte de epilare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.