Cea mai bună centură pentru slăbit

Un stil de viață sănătos înseamnă o alimentație corespunzătoare, dar și mișcare fizică. Kilogramele în plus nu înseamnă doar un aspect ce ține doar de fizic, ci și de sănătatea noastră. Dacă vrei să scapi de acestea, dietele și înfometarea nu te vor ajuta pe termen lung, ci mai degrabă vor avea un efect invers. Când vrei să îți schimbi stilul de viață, trebuie să o faci treptat și să ai încredere în tot procesul, chiar dacă acesta poate dura, iar rezultatele se vor vedea abia după o perioadă.

Sportul ar trebui să fie una dintre preocupările tale principale în această direcție, alături de o alimentație echilibrată. Trebuie să îți alegi un tip de mișcare care ți se potrivește și la care îți va face plăcere să mergi. Pentru a te ajuta în acest proces, poți apela la un mic ajutor, și anume, centura de slăbit, deoarece rezultatele vor fi vizibile mai repede. Având atât de multe modele disponibile din care poți alege, ți-am pregătit câteva informații utile prin care vei lua această decizie mult mai ușor.

Cum alegi cea mai bună centură pentru slăbit? – Ghidul achiziției ideale

Centura pentru slăbit nu numai că va acționa în zona abdominală, accelerând arderile, dar te va ajuta să menții o poziție corectă a corpului în timpul exercițiilor. Spunem acest lucru deoarece trebuie să te gândești care este scopul principal pentru care îți dorești să achiziționezi o astfel de centură.

Tipuri de centuri de slăbit:

Centura pentru slăbit cu electrostimulare: acest model funcționează pe bază de electroliți care oferă impulsuri mici de energie electrică, ce au rolul de a contracta și relaxa mușchii. Atunci când este folosită cu regularitate, aceasta ajută la tonifierea zonei în care lucrează.
Centură de slăbit cu vibrații: este un model care ajută la intensificarea mișcărilor prin intermediul vibrațiilor, astfel, musculatura ta va lucra mai mult. Totuși, nu este o centură recomandată de medici deoarece, în timp, poate avea efecte dăunătoare asupra colonei vertebrale.
Centura pentru slăbit cu încălzire: după cum sugerează și numele, această centură încălzește zona abdominală, iar în acest fel se accelerează arderile, iar grăsimea se topește mai repede.

Funcționalitate și material: unul dintre cei mai importanți factori ai acestui produs este materialul, astfel, poți alege dintre o centură pentru slăbit din neopren sau care funcționează prin electrostimulare.

Centura din neopren: datorită materialului, această centură este foarte elastică, ceea ce îți permite să o așezi ușor pe talie. Datorită efectului de saună pe care îl creează, această centură încălzește puternic zona în care lucrează, rezultând astfel eliminarea mai rapidă a apei și a toxinelor din organism.

Pentru a avea parte de rezultate folosind această centură, trebuie să faci mișcare în timp ce o folosești, astfel încât să accelerezi procesul. Datorită materialului și a formei, o vei putea îmbrăca fără probleme sub echipament, fără ca aceasta să fie vizibilă. Este confortabilă și o opțiune frecvent întâlnită și recomandată.

Centura cu electrostimulare: pentru zilele în care nu reușești să ajungi la mișcare, poți folosi această centură, chiar în confortul propriei case. Aceasta are un efect de tonifiere a mușchilor, însă nu va topi grăsimea. Funcționează pe bază de baterii, iar cel mai bun model îți va pune la dispoziție 3 trepte de intensitate din care să alegi ceea ce ți se potrivește ție.

Pe lângă faptul că te va ajuta în procesul de tonifiere, această centură te va ajuta să detensionezi zona, ceea ce te va face să te simți mult mai relaxat.

Ușurința în utilizare: ambele centuri ar trebui să fie confortabile și să îți ofere flexibilitate și să le poți utiliza oricând îți dorești. Centurile de slăbit din neopren sunt preferate datorită lejerității purtării lor, însă trebuie să ai grijă să le igienizezi cât de des posibil pentru a evita mâncărimile.

Centurile care funcționează pe bază de electrostimulare presupun mai multă atenție și nu sunt atât de confortabile deoarece nu se mulează la fix pe corp. Vei putea să o utilizezi în timp ce faci diverse activități prin casă, însă nu în timpul mișcării fizice care implică anumite tipuri de exerciții.

Durata purtării: dacă centura din neopren poate fi purtată cât timp îți dorești, însă fără să simți disconfort, centura cu electrostimulare este recomandată pentru 15-30 de minute. Pentru a nu depăși acest timp, îți recomandăm să alegi un model de centură care are incorporat și un cronometru, astfel încât să monitorizezi timpul mult mai ușor.

Dimensiunea: pentru a te asigura că vei face cea mai bună achiziție, este important să te orientezi și după măsurători. Astfel, este indicat să te măsori în șolduri pentru a vedea dacă dimensiunile tale se potrivesc cu cele a centurii. Uită-te și după lățimea centurii, căci unele sunt mai înguste, iar altele mai late.

Top 5 centuri recomandate pentru slăbit

Centură pentru slăbit, fitness și modelarea taliei, NeoSimply, 3 în 1, neopren, negru/roșu, mărime S/M

Această centură lucrează pentru eliminarea grăsimilor, prin accelerarea procesului de ardere. Ajută la eliminarea apei din țesuturi și menține o poziție corectă a corpului în timpul exercițiilor fizice. Este confortabilă, compusă dintr-un material moale și elastic.

                                                   Comanda aici

Centură pentru slăbit Reduforn

Este un model compus din fibre elastice și minerale ceramice, ceea ce o face foarte confortabilă la purtare. Se utilizează alături de o cremă cu efect termic pentru rezultate și mai bune de două ori pe zi, timp de câte 10 minute.

                                                   Comanda aici

.

Centură tonifiere abdomen Delfin Spa, neopren, negru, S

Această centură oferă un efect de saună, astfel încât zona abdominală va fi mai încălzită, ceea ce duce la pierderea mai rapidă a cm în plus. Este ideală pentru a fi purtată în timpul oricărei activități fizice, fără să incomodeze.

                                                   Comanda aici

.

Centură pentru slăbit Fit U Wellneo

Pentru un proces de tonifiere mai rapid și mai ușor, poți incorpora acest accesoriu în activitățile tale fizice. Are un material de înaltă calitate care ajută în accelerarea procesului de transpirație. Pentru rezultate vizibile, este recomandată să fie purtată 15-30 de minute pe zi.

                                                   Comanda aici

.

Pachet promo: Centură vibromasaj, relaxare și tonifiere + centură EMS Cristiano Ronaldo Smart Fitness cu 3 piese electrostimulare corporală biceps, abdomen

Vibrațiile emise de această centură lucrează localizat, rezultând astfel o tonifiere a zonei atunci când este folosită în mod regulat. Are 5 programe și două moduri de operare, astfel încât să alegi intensitatea pe care ți-o dorești.

                                                   Comanda aici

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.