Top 8 cele mai vandute parfumuri pentru femei

In acest articol vom enumera 8 dintre cele mai vandute parfumuri pentru femei, care sunt potrivite pentru a fi purtate atat in timpul zilei, cat si pe timpul serii.

Lancôme La Vie Est Belle

Lancôme La Vie Est Belle este unul dintre cele mai populare si mai vandute parfumuri pentru femei. Acest parfum se bucura de un miros floral, dulce si proaspat, care se potriveste perfect oricui. Lancôme La Vie Est Belle este unul dintre cele mai bine vandute parfumuri in intreaga lume, iar asta nu e deloc surprinzator.

                                                     Comanda aici

.

Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria este unul dintre cele mai populare parfumuri pentru femei, fiind vandut in peste 50 de tari. Acest parfum a fost lansat in anul 2005 si a devenit rapid un favorit al femeilor din intreaga lume. Calvin Klein Euphoria are o aroma delicata de flori de lotus si orhidee, care ii face pe cei care il folosesc sa se simta rasfatati.

                                                     Comanda aici

 

.

Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl este un parfum floral pentru femei care a fost lansat in 2016. Parfumul se deschide cu note de migdale, iar inima notei este compusa din iasomie Sambac si tuberoza. Baza notei este formata din boabe de Cafea Arabica si boabe de tonka.

                                                   Comanda aici

.

Mugler Alien

Din top 5 cele mai vandute parfumuri, Mugler Alien se afla in pozitia a patra. Acest parfum este unul dintre cele mai iubite si recunoscute in intreaga lume. Alien are un miros fresh, floral si puternic, care te face sa te simti increzatoare si senina. Mugler Alien este potrivit pentru orice ocazie, de la intalniri la evenimente speciale.

                                                     Comanda aici

.

Yves Saint Laurent Mon Paris

Yves Saint Laurent Mon Paris se afla în topul vânzărilor datorită mirosului său intens şi exotic. Are un miros floral-oriental şi este compus din note de floare de portocal, iasomie, mosc alb şi vanilie.

                                                     Comanda aici

.

Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle este un alt parfum extrem de popular printre femei. Mirosul său fresh şi delicat îl face ideal pentru purtarea zilnică. Notele sale principale sunt de bergamotă, iasomie şi patchouli.

                                                     Comanda aici

.

Gucci Rush

Gucci Rush este un parfum fermecător şi ludic compus din note de vanilie, piersica, iasomie şi trandafir de Damasc. Este un parfum ideal pentru femeile care caută un miros plin de energie.

                                                     Comanda aici

 

.

Dior Hypnotic Poison

Dior Hypnotic Poison este un parfum feminin care a  fost descris ca fiind „înţepător şi seducător”. Mirosul său este compus din note de vanilie, tonka şi floare de portocal.

                                                    Comanda aici

Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.