Regulament concurs

Iubesc-moda(1)

Art. 1. Organizator
S.C New Generation Computers S.R.L., detinatorul site-ului iubescmoda.ro, este denumit organizator.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii şi publicul vor fi înştiinţaţi de eventualele modificări prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfăşurării Concursului, cu menţiunea că eventualele modificări vor fi aduse la cunoştinţa participanţilor şi a publicului cu cel puţin 24 de ore înainte de a intra în vigoare. Participanţii şi publicul vor fi înştiinţaţi de eventualele modificări prin intermediul paginii de web pe care este publicat prezentul regulament.
Art. 2. Durata Concursului şi aria de desfăşurareConcursul ”Castiga setul de bijuterii Rose” denumit în continuare “Concurs”, se derulează pe site-ul www.iubescmoda.ro , în intervalul 31 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014. Concursul are valabilitate pe întreg teritoriul României. Castigatorul va fi desemnat in data de 1 martie 2014 pentru a oferi posibilitatea tuturor participantilor sa confirme abonarea la newsletter si pentru a verifica veridicitatea tuturor participantilor inscrisi la concurs de catre organizator.Art. 3. Condiţiile de participare

Concursul se desfăşoară exclusiv pe Internet, pe site-ul www.iubescmoda.ro. Are drept de participare orice utilizator de internet care îndeplineşte toate condiţiile de mai jos:

· este cetăţean român sau cetăţean străin rezident în România

· accesează în intervalul 31 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014 site-ul www.iubescmoda.ro şi participă la Concurs

· este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicată Concursului, în cazul în care este desemnat câştigător al Concursului

· confirmă că a citit şi a înţeles prezentul Regulament Oficial şi că este de acord în totalitate cu termenii şi condiţiile precizate de acesta.

Nu pot participa la această promoţie angajaţii smartreview.ro, precum şi rudele de gradul I sau soţii/soţiile acestora.

Dreptul de participare la Concurs este anulat automat în situaţia în care o persoană furnizează date sau informaţii false, eronate sau necorespunzătoare în completarea datelor personale.

Art.4. Protecţia datelor personale

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în Concurs exlusiv în scopul anunţării şi identificării câştigătorului.

Art. 5. Mecanismul Concursului

Utilizatorii vor afla de Concurs de pe homepage-ul site-ului www.iubescmoda.ro, din newsletter-ul iubescmoda.ro, precum şi din banner-ele online de promovare a acestuia.

Concursul de desfăşoară în perioada 31 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014 şi va avea 1 castigator desemnat prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului Random.rog ce garanteaza 100% transparenta si corectitudine pentru participanti.

*Pentru ca acest concurs sa devina valid este necesar ca numarul de participanti sa fie de minim 50, altfel perioada de incriere se prelungeste automat pana la indeplinirea numarului minim de participanti.

Utilizatorii se înscriu în Concurs prin abonarea la newsletter-ul site-ului iubescmoda.ro cu o adresa de mail valida. Un utilizator este declarat valid pentru concurs doar dupa ce confirma abonarea la newsletter accesand link-ul de confirmare pe care il va primi la adresa de mail cu care se aboneaza la newsletter.

Art. 6. Premiul Concursului

Premiul concursului este un set de bijuterii foarmat din lant de argint cu pandantiv de argint sub forma de trandafir si cercei din argint sub forma de trandafir in valoare aproximativa de 150 lei. Acest concurs este sponsorizat de catre iubescModa.ro in colaborare cu tan-tam – furnizorul de bijuterii din argint autentice.

Câştigătorul nu v-a primi contravaloarea în bani a premiului.

Art. 7. Desemnarea şi anunţarea câştigătorilor

Concursul de desfăşoară în perioada 31 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014 şi va avea 1 castigator desemnat prin tragere la sorți. Se vor califica pentru câștig utilizatorii care:

s-au abonat la newsletter-ul iubescmoda.ro cu o adresa de mail valida

– confirma abonarea la newsletter

– se inregistreaza pe site-ul HomeyComb* via email sau Facebook

– respectă toate prevederile prezentului Regulament de concurs

Unicitatea câştigătorului se va stabili în primă fază pe baza adresei de e-mail cu care s-a înscris în concurs şi apoi pe baza buletinului, actul de identitate prezentat in copie pentru revendicarea premiului.

Câştigătorului i se va aduce la cunoştinţă rezultatul Concursului telefonic sau prin e-mail, în baza datelor funizate. De asemenea, numele câştigătorului va fi afişat pe pagina Concursului de pe www.iubescmoda.ro după validarea acestuia.

Câştigătorul are la dispoziţie 72 de ore pentru a raspunde Organizatorului şi pentru a trimite datele solicitate de acesta de la momentul în care a fost anunţat de Organizator, altfel va fi descalificat. În acest caz, premiul se va acorda altui utilizator, ales prin acelaşi mecanism de tragere la sorţi, în limita a maxim încă o extragere suplimentară. În cazul în care nici in urma acestei extrageri Organizatorul nu identifică câştigători eligibili, premiul în cauză va rămâne în posesia Organizatorului.

Organizatorul nu este responsabil pentru întârzierea anunţării câştigătorilor din motive care nu ţin de el.

Câştigătorii vor intra în posesia premiului prin livrare prin curier, taxele fiind suportate de Organizator. Premiul va fi livrat in termen de 15 de zile de la confirmarea castigatorului. Înainte de trimiterea premiului, castigatorul va trebui să trimită pe email Organizatorului o copie dupa buletin sau cartea de identitate (valabile şi cu datele inteligibile), un numar de telefon şi adresa completă la care urmează să fie livrat premiul.

In cazul extrem in care in stocul furnizorului nu se v-a mai aduce setul de bijuterii oferit ca premiu in acest concurs, castigatorul poate alege un alt produs din oferat furnizorului in cuantumul aceleasi sume.

Premiul va fi expediat prin Posta Romana.

Art. 8. Informarea publicului

Regulamentul Concursului este disponibil spre consultare, în mod gratuit, pe site-ul www.iubescmoda.ro, dar şi prin solicitare pe adresa Organizatorului. Participarea la acest Concurs implică obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

Art. 9. Întreruperea Concursului

Concursul va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte ca acesta să anunţe publicul prin intermediul site-ului www.iubescmoda.ro .

Art. 10. Litigii

În cazul unor litigii apărute între organizator şi participanţii la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române.

0 responses to “Regulament concurs”

  1. […] Am marea placere sa va anunt primul concurs ce se va desfasura pe acest blog. Un concurs simplu care are ca MARE PREMIU ceva ce imi place mie enorm de mult: un set de bijuterii Rose din argint 925. Setul contine un colier (lant si pandantiv in forma de trandafir) si cercei in forma de trandafir. Un set de bijuterii ce se potriveste de minune unei iubitoare de moda ce vrea sa fie in tendinte si in anul 2014, iar cum luna februarie este luna indragostitilor nu puteam alege altceva in afara de tema trandafirului. Regulamentul complet il puteti citi aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.