Promotiile eMAG Black Friday 2018

Vineri, 16 noiembrie dis-de-dimineata, eMAG va da din nou startul la cel mai asteptat eveniment de shopping al anului: Black Friday 2018. Vor fi peste 3 Milioane de produse la preturi reduse, de la televizoare la laptopuri, telefoane, frigidere sau anvelope. Pe scurt toate categoriile de pe site vor avea produse vedeta iar restul vor avea reduceri semnificative. Eu va spun sincer ca desi poate adevarul nu este intotdeauna acela pe care noi ni-l dorim, faptul ca produsele se vand dovedesc faptul ca preturile sunt cele dorite de catre clienti.

Mai jos veti gasi o parte din produsele vedeta ale acestui Black Friday. Ma refer la produsele cu stoc limitat si cu un pret incredibil de mic, dar ci la produsele speciale ce se vor gasi doar maine la comanda pe eMAG cu un pret foarte bun.

*ATENTIE* CATALOGUL COMPLET eMAG BLACK FRIDAY 2018

Catalogul cu TOATE produsele eMAG va fi dezvaluit in curand. (refresh sau F5 la pagina)

Produsele “vedeta” la eMAG Black Friday 2018:

Dupa cum specificam mai sus lista cu oferte va fi updata odata ce eMAG va dezvalui prin “influenceri” si alte produse “vedeta” iar in curand veti avea LIVE catalogul eMAG Black Friday complet.

Acum, legat de produsele speciale pe care cei de la eMAG le vor vinde EXCLUSIV in ziua de 16 noiembrie printre acestea se numara:

  • Monede si lingouri de aur de 22 si respectiv 24K
  • Masini si motociclete: de la Honda, Aprilia, Suzuki sau Kawasaki la BMW si Volvo
  • Ceasuri si bijuterii d elux: Cellini, Galt, Teilor
  • Bilete la Formula 1 sau la Finala Champions League 2019
  • Bilete la concerte Metallica, Andre Rieu sau Maroon 5
  • Pachete turistice: vacante de vara si de iarna, vacante exotice sau croaziere
  • Abonamente telefonie, servicii medicale si experiente inedite

Pentru Black Friday 2018 cei d ela eMAG s-au grabit sa finalizeze constructia celui mai mare depozit (si cel mai modern) din Europa de Sud-Est. Acestia vizeaza vanzari de peste 400 milioane de lei in ziua de 16 noiembrie. Personal cred ca totul tine atat de promotii cat mai ales de termenul d elivrare care anul asta se vrea a fi unul exceptional iar clientii sa uite episoadele neplacute din anii anteriori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.