Piese vestimantare care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei

O femeie care se ingrijeste in fiecare zi si este preocupata foarte mult de felul cum arata si cum se imbraca, trebuie tot timpul sa tina pasul cu noile tendinte in moda, dar si cu bugetul, pentru a nu intra prea mult in el. Doar daca vei adauga in garderoba ta cateva piese vestimentare clasice, care nu se vor demoda niciodata si in plus de asta te poti lauda la fiecare aparitie a ta cu un outfit demn de admirat, fara sa bagi mana prea adanc in bugetul alocat pentru asa ceva.

De recomandat ar fi sa te axezi cat mai mult pe articolele din comertul online in care moda mereu schimbatoare nu is va pune serios amprenta, iar versatilitatea caracteristica a acestora iti va da sansa de a le combina si asorta cu haine din noua colectie de toamana-iarna 2013, obtinand in cea mai mare parte o mare varietate de tinute la moda. Pe langa asta, aceste piese vestimentare iti ofera un mare avantaj si acela ca te pot scoate din impas in orice moment.

Sacoul

Sacoul este piesa vestimentara perfecta care pe baza lui poti sa creezi tot felul de tinute. Poate fi asortat cu o pereche de blugi in cazul unei tinute casual, dar si cu o rochie sau o fusa in cazul unei tinute office. Principala regula pe care trebuie neaparat sa o respecti este sa te uiti si sa iti achizitionezi un sacou cu croiala pe corp care sa iti evidentieze talia si sa iti puna in evidenta silueta mult lucrata.

Poti opta pentru un sacou intr-o culoare un pic mai intensa pentru a avea parte de un look traznet care sa nu poata fi trecut forte usor cu vederea.

negru3-470x470                                                                                 

Cardiganul

Se pare ca puloverele obisnuite au aut parte de o transformare radicala si a obtinut un loc rezonabil in garderoba oricarei femei in parte. Acest articol vestimentar te poate scoate din impas de fiecare data si cu ajutorul acestuia poti sa obtii cat mai repede un outfit femnin si foarte rafinat. Trebuie sa ti cont de paleta cromatica a pieselor vestimentare si sa te axezi pe culori neutre, precum bejul, verdele sau albastru inchis.Nu ezita sa il folosesti.

02__Cardigan_Gina_Gri_02_2                                                                         

 Fusta creion

Se numara printre acele piese vestimantare care iti pot da intr-un timp cat mai scurt un look tare deosebit si elegant. Alege sa porti acest model de fusta in momentul in care esti in pana de idei si vrei ca tinuta aleasa sa fie una demn de invidiat de toata lumea. Trebuie sa stiti ca fusta creion avantajeaza orice tip de silueta pentru ca subtiaza talia si pune in evidenta toate formele feminine. Indicat ar fi sa optezi pentru o fusta in tip creion in nuante cat mai vii sau aprinse pentru a da o pata de culoare tinutei tale.

2033769_01                                                              

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.