Pantofii cu tinte: Cele mai cautate modele

Se pare ca pantofii cu tinte au ramas cele mai emblematice modele de pantofi din toate timpurile. Datorita faptului ca au puterea de a transforma in doar cateva secunde o tinuta banala intr-una foarte cool, pantofii cu tinte se afla chiar in momentul de fata in topul preferintelor femeilor care iubesc moda.

Cred ca va puneti intrebarea: De unde a aparut aceasta manie a pantofilor cu tinte? Rebuie sa va raspund ca, responsabil pentru declasarea si raspandirea acestui trend in intreaga lume este Christian Louboutin. Undeva pe la sfarsitul anului 2010, creatorul de moda a lansat colectia de primavara-vara, care vedetele principale erau pantofii cu tinte metalice. Vrei sa stii care au fost cele mai populare modele de pantofi cu tinte in fashionistelor? Iata-le mai jos!

Pantofii stiletto cu tinte

Asa cum v-am spus si mai devreme pantofii cu tinte au fost inventati de cate Christian Louboutin. Acesta i-a prezentat in momentul in care a observat ca tot mai multa lume din lumea show-bizului incepuse sa poarte foarte obsesiv modelul Pigalle. Eleganta dar si linia minimalista pe care o au acest pantofi stiletto, combinata totodata cu un varf ascutit si cu tinte pe toata suprafata acestora au adus popularitate modelului Pigalle.

Blogaritele de moda umpleau in acel moment strazile cu astfel de modele de incaltaminte, incaltandu-le la diferite tinute vestimentare.

brdi_28927_extra                                                 Comanda aici

.

 

brdi_29965_extra                                                 Comanda aici

.

 

Pantofii cu tinte si platforma

La fel ca si modelul de mai sus, pantofii cu tinte si platforma si-au gasit loc foarte repede in randul iubitoarelor de acest gen de incaltaminte. Dupa cum se observa, acestea inca nu s-au plictisit si continua sa ii poate de fiecare  data cand au ocazia. Pe langa obisnuitii pantofi negri cu platforma, creatorul de moda a prezentat pe podium mai multe variante: de la pantofii aurii cu tinte roz pana la clasicul model cu tinte monocrome.

pantofi-kerry-negri                                                 Comanda aici

.

Daca tot a venit primavara a sosit momentul sa vorbim si despre balerini. Dupa cum am observat anul acesta se vor purta balerinii inveliti complet in tinte de tot felul. Delicatetea si inocenta acestor incaltari au fost acoperite de nonconformistul tintelor. Au devenit in cel mai scurt timp obsesia vedetelor si a fashionistelor din intreaga lume.

balerini-black-ela                                               Comanda aici

 

balerini-brianna-beige                                               Comanda aici

.

Acestea sunt principalele modele care au intrat imediat in inima femeilor. Datorita faptului ca sunt seducatori si plini de personalitate acesti pantofi iti vor garanta de fiecare data o apatitie spectaculoasa.

Shopping placut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.