Magazinele de fashion participante la Black Friday 2013

Anul acesta vom avea doua Black Friday-uri distincte, primul va fi saptamana aceasta pe 22 noiembrie, iar al doilea pe 29 noiembrie (data oficiala). Se pare ca primul va fi axat mai mult pe produse IT si electro (sunt si cateva magazine de pe fashion), iar al doilea va fi axat pe fashion, bijuterii si home&deco. Pentru cei interesati sa-si cumpere imbracaminte si incaltaminte de Black Friday am intocmit lista de mai jos care cuprinde majoritatea magazinelor de fashion participante la Black Friday 2013:

Magazin

Data

Detalii

logo originals Vezi ofertele
22-29 noiembrie Incaltaminte si imbracaminte sport de la Puma, Adidas, Nike, ZooYork sau Converse. Reducerile anuntate sunt de pana la 70%.
logo-comodo Vezi ofertele 22 noiembrie Outlet brand-uri cunoscute precum Puma, Adidas, Nike, s’Oliver, Asisc, Diesel, Gabor sau Lacoste. Reducerile vor atinge si 90% DOAR pe 22 noiembrie!
logo matar
Vezi ofertele
29 noi.-1 dec. Incaltaminte si accesorii dama. Reduceri anuntate de pana la 90%.
logo kurtmannVezi ofertele 22 sau 29 noi. Haine și accesorii Zara, Bershka si Stradivarius. Reduceri semnificative de pana la 90% la sute de produse.
storefashionVezi ofertele 29 noi-1 dec Haine dama de calitate. Reducerile vor atinge chiar si 80%.
avendro Vezi ofertele 29 noi – 1 dec Haine si accesorii pentru femei, barbati si copii. Marci de renume: Adidas, Arizona, Esprit, s’Oliver sau Puma. Reduceri masive de Black Friday 2013.
logo miniprix Vezi ofertele
29 noiembrie Magazin cu haine si incaltaminte ieftina. Reducerile vor depasi orice asteptari.
logo ecco Vezi ofertele 29 noiembrie Cea mai variata gama de incaltaminte ECOO pentru barbati, femei si copii. Reduceri surprinzatoare.
fxVezi ofertele 29 noiembrie Outlet haine de firma. Reduceri cuprinse intre 10 si 50% din preturile deja reduse.
depurtatVezi ofertele 29 noiembrie Magazinul cu cele mai mici preturi la incaltaminte de dama. Reducerile vor fi la majoritatea produselor de pe site.
amaVezi ofertele 29 noiembrie Imbracaminte si incaltaminte dama de calitate. Reduceri de pana la 80% de Black Friday.
inpuffVezi ofertele 29 noiembrie Haine dama Atmosphere pentru femei ce vor sa se rasfete. Reduceri foarte bune la majoritatea produselor din oferta.
tinar Vezi ofertele 29 noiembrie Magazin haine originale dama. Reduceri de pana la 85% de Black Friday.
fdaysVezi ofertele 29 noiembrie Club privat de shopping cu reduceri substantiale la haine si accesorii de firma.
mycloset Vezi ofertele 29 noiembrie Unul dintre cele mai mari oullet-uri din Romania. Haine si incaltamine de firma la reducere. De Black Friday reducerile vor atinge si 80%.
refashionVezi ofertele 29 noiembrie Magazin cu haine de dama Bershka, Zara, Atmosphere, Pull&Bear sau H&M si multe alte brand-uri cunoscute. Reduceri masive de Black Friday.
depotVezi ofertele 29 noiembrie Magazin cu haine dama, jachete, pantaloni, rochii si accesorii. Reduceri semnificative de Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.