Epilator Braun Silk-epil 5

 

In cazul in care esti in cautarea unui epilator nou, ca cel vechi nu mai da rezultate atat de bune de foarte multa vreme iti recomand sa iti achizitionezi Epilatorul Silk-épil 5 Young Beauty in editie limitata. Acesta indeparteaza foarte bine chiar si cele mai scurte fire de par, pe care ceara nu le poate face asa cum trebuie. Este foarte usor de folosit in propria baie asa ca, orice femeie poate sa aiba parte de o piele foarte fina la atingere. Nu trebuie sa mai astepti ore in sir ca sa iti epilezi parul cu ceara iar parul va creste dupa aceea mai subtire si mult mai rar.

res_db8d3eb41c40b4ef39244d7e1f460d3a

Pentru a asigura o experienta mai delicata, epilatorul are un sistem unic de confort Dual, care include role de masaj si manusa pentru racire.

Peria pentru curatarea fetei indeparteaza machiajul si impuritatile cu pana la 6 ori mai bine fata de curatarea manuala, pentru o piele mai fina si mai proaspata in doar intr-un minut.

Tehnologie Close-Grip

Descoperirea tehnologica de la Braun face epilarea mai eficienta mai mult ca oricand. Cele 40 de pensete pe care le are acest epilator au fost concepute pentru a se inchide la unghi optim si a prinde parul mult mai aproape de piele.

Epilatorul Silk-épil 5 dispune de un cap flexibil cu miscari in unghi de 15 grade inainte-inapoi. Acest lucru inseamna ca se va adapta mai bine la formele corpului tau pentru mai mult confort si eficienta maxima. Capetele SoftLift ridica foarte bine firele de par lipite de piele si le ghideaza catre pensete pentru a fi indepartate. Toate epilatoarele Silk-épil 5 au un corp sigilat pentru a putea fi curatate sub un jet de apa pentru o mai buna igiena.

Opinie client:

L-am folosit de doua ori de cand l-am cumparat si sunt foarte multumita de el. Nu e dureros. Firele sunt smulse nu rupte. Lumina e f ok.. Te ajuta sa vezi chiar toate firele. E destul de rapid. Peria de curatare a fetei ma incanta maxim, foarte placuta si usor de folosit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.