dEpurtat Black Friday 2020

Depurtat este cel mai mare magazin online de incaltaminte pentru femei, care ofera cel mai bun raport calitate/pret din tara. Acesta are o vechime de 8 ani in comertul online si nu numai cu peste zeci de mii de comenzi livrate. Se remarca printr-o gama foarte variata de produse la un pret foarte accesibil tuturor buzunarelor.

Pe site-ul Depurtat vei gasi pantofi, sandale cu toc, sandale, produse casual, platforme, balerini, sandale cu talpa joasa, ghete, botine, cizme si incaltaminte fabricata din piele naturala. Magazinul este unul foarte cunoscut de femeile si care iubesc moda si cumparaturile online.

In fiecare saptamana, pe site apare o noua colectie de incaltaminte de unde vei putea sa iti achizitionezi cele mai noi modele.

Produsele se pot returna in termen de 14 zile de la data primiri produselor. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 149 Lei. Produsele se vor schimba gratuit si fara cost de transport in cazul in care marimea aleasa nu iti vine bine sau produsul are mici defecte.

Pe data de 13 noiembrie incepe Black Friday, cea mai asteptata zi din an. In aceasta zi, magazinul Depurtat.ro va avea reduceri la toate categoriile de produse aflate pe stoc iar reducerile vor ajunge pana la -90%. Reducerile aplicate pe site vor fi reale asa ca, este momentul ideal pentru a-ti innoi colectia de incaltaminte de toamna-iarna cu una noua si la moda.

Vezi mai jos ofertele de Black Friday 2020 la categoriile de produse:

Cizme dama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.