Cele mai bune modele de colanti fitness dama

Indiferent de stilul de viață pe care îl ai, indiferent de job sau de anturaj, sportul ar trebui să fie o prioritate și în viața ta. Pe lângă faptul că te ajută să obții acel corp perfect pe care ți-l dorești, sportul practicat în mod regulat îți va îmbunătăți sănătatea, tonusul și va ridica cu siguranță calitatea vieții tale.

Chiar dacă alegi să practici un sport de orice fel sau nu, cu siguranță în garderoba oricărei femei se regăsesc câteva perechi de colanti fitness dama. Dacă te întrebi de cei, ei bine, aceștia oferă un plus de confort și sunt preferați mai ales în activitățile casnice, sau în plimbările relaxante din weekend alături de cineva drag. Totuși, dacă vrei să alegi o nouă pereche de colanti care să fie alături de tine în antrenamentele fitness și să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie, atunci citește în continuare articolul nostru și află care sunt aspectele la care trebuie să fii atent atunci când vrei să achiziționezi unul din cele mai bune modele de colanti fitness dama.

Ghid de achiziție pentru cele mai bune modele de colanti fitness dama

De la formă, culoare, material, textură, cusături, colanții se regăsesc în diferite modele care pot fi mai mult sau mai puțin potrivite pentru nevoile tale. La o simplă privire prin magazinele online, vei vedea că există colanți care pun accent mai mult pe design, sau alții care pun accent mai mult pe utilitate. Cum vei știi să-i alegi pe cei mai buni?

1. Materialul – Pentru a deosebi colanții potriviți antrenamentelor de fitness față de alți colanți destinați purtării în casă, ne uităm în primul rând la material. Colanții de fitness trebuie să fie creați din materiale ușoare, speciale, care să lase pielea să respire și să absoarbă transpirația, astfel încât să te bucuri de tot confortul necesar în timpul antrenamentului.

Așadar, când vine vorba de sport, materialele preferate pentru colanți sunt nylonul și poliesterul, iar de evitat este bumbacul. Aceste materiale au o putere foarte bună de absorbție a umezelii, sunt mai rezistente la întinderi și îți oferă o flexibilitate mult mai bună. Un alt detaliu important pentru colanții de fitness, ar fi alegerea unui model neted, care să se simtă bine pe piele, și lucios la exterior, deoarece sunt mai rezistenți în fața uzurii datorate frecării.

2. Design și croi – În ceea ce privește designul, aici vei regăsi multe modele de colanți damă fitness. De la colanți scurți, asemănători celor de ciclism, până la colanți trei sferturi sau lungi, cu tale joasă sau talie înaltă, diversitatea în ceea ce privește acest articol vestimentar este una largă. Astfel că e bine să alegi în funcție de preferințele personale, atât timp cât ții cont și de câteva aspecte care să asigure confortul antrenamentelor.

Ca lungime, orice colant este potrivit, bineînțeles, în funcție de anotimp și atât timp cât este confecționat dintr-un material elastic, potrivit pentru sport. Apoi, o talie înaltă îți va oferi mai multă încredere și lejeritate știind că anumite imperfecțiuni ale abdomenului sunt ascunse, însă dacă ești fericită cu formele tale, poți opta la fel de bine și pentru o talie joasă.

Totuși, unul dintre cele mai importante aspecte îl reprezintă cusăturile, care trebuie să fie cât mai plate pentru a nu irita în contact cu pielea. Fitness-ul presupune diverse mișcări repetate în serii, așadar, în combinație cu transpirația, ar putea sensibiliza pielea. Un alt element important ar fi existența unei țesături suplimentare în zona picioarelor, în formă de triunghi sau diamant, care previn colanții din a se ridica în timpul antrenamentelor.

3. Absorbția umezelii – un aspect extrem de important, pe care l-am menționat și mai sus. Totuși, chiar dacă alegi o pereche de colanți din nylon sau din poliester, este bine să faci un test rapid de absorbție. Cum faci asta? Extrem de simplu. Pune o picătură de apă în interiorul colanților. Dacă se absoarbe și se întinde ca o pată, atunci colanții sunt perfecți pentru antrenamentele tale de fitness.

4. Rezistența colanților – în timpul antrenamentelor de fitness, colanții vor fi supuși unor teste de rezistență serioase. Mișcările repetate, întinderea la care vor fi supuși, trebuie să te asiguri că ai o pereche de colanți calitativă care să nu te dezamăgească.

Astfel, la întindere, colanții trebuie să nu devină transparenți, nici măcar în lumina puternică a soarelui. Fă un test de opacitate înainte de a-i achiziționa, sau cât mai ai timp de a-i returna dacă aceștia nu trec testul.

Așa cum vezi, chiar și pentru niște simpli colanți damă fitness trebuie să fii atentă la anumite detalii, care vor dicta confortul și succesul antrenamentelor tale.

Top 5 cele mai bune modele de colanti fitness dama

1. Colanti dama Nike Sportswear

Printre cele mai preferate branduri de colanți sport se numără Nike, așadar, poți avea încredere în această pereche de colanți că îți va oferi tot confortul de care ai nevoie. Sunt confecționați din țesătură subțire, elastică, compusă din 61% bumbac, 6% elastan și 33% poliester, având cusături plate ce nu-ți vor provoca nici un disconfort. Sunt cu talie înaltă și mulați, iar ca imprimeu este vizibil logo-ul nike.

                                                    Comanda aici

.

2. Colanți de antrenament pentru femei

Colanții 4F oferă și ei o calitate superioară, la un preț extrem de bun. Sunt cu talie înaltă, iar în confecționarea lor este utilizată tehnologia 4FDry, care garantează confort și libertate deplină în timpul antrenamentelor. Au un buzunar în talie, perfect pentru a păstra cheița de la vestiar, au o bată lată în talie pentru o bună susținere a abdomenului, inserții de plasă care oferă o bună ventilație și cusături plate.

                                                    Comanda aici

.

3. Colanți cu talie înaltă Only Play

Acești colanți atrag în primul rând prin modelul colorat la baza picioarelor, dar și prin calitatea deosebită. Sunt confecționați din 86% poliester și 14% elastan, fiind perfecți chiar și pentru cele mai intense antrenamente de fitness. Au talie înaltă, iar absorbția umezelii este foarte bună, lăsând pielea să respire.

                                                    Comanda aici

.

4. Colanți de antrenament pentru femei 4F

In zilele în care antrenamentele te solicită mult, această pereche de colanți va fi partenerul tău ideal. Sunt creați cu fibre în tehnologia 4FDry cu uscare rapidă, care susține evacuarea umezelii pentru un confort sporit. De asemenea, au o bată dublă în talie care susține talia și asigură o lejeritate în mișcare în timpul antrenamentelor. Cusăturile sunt realizate din fire elastice, ce reduc riscul frecărilor și a iritațiilor.

                                                    Comanda aici

.

5. Colanți dama Nike verzi

Această pereche de colanți damă impresionează atât prin design, cât și prin calitate. Poți alege din patru nuanțe cea care se îmbină cel mai bine cu personalitatea ta, având garanția unei țesături subțiri și elastice. Sunt creați cu tehnologia DRI-FIT, formată din două feluri de fibre care la început strâng transpirația de suprafață, apoi o absorb în fibrele hifrofobe, iar apoi o elimină la exterior, prin fibrele hidrofile. Sunt ideali pentru persoanele active în ceea ce privesc antrenamentele fitness.

                                                    Comanda aici

.

Colanti cu detalii reflectorizante pentru alergare Celeb adidas Performance

                                                    Comanda aici

.

Colanti dama negri  adidas Originals

                                                    Comanda aici

.

Colanți de antrenament pentru femei

 

                                                    Comanda aici

.

Colanti crop pentru fitness si alergare Last Lap 34 Puma

                                                    Comanda aici

.

Colanți de alergare pentru femei

                                                    Comanda aici

.

Există numeroase modele pe piață, așadar, trebuie să alegi cu grijă un model care să-ți placă, și care în același timp, să-ți ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele fitness.

Spor la cumparaturi!

0 responses to “Cele mai bune modele de colanti fitness dama”

  1. […] corect. Atunci când faci sport, focusul principal trebuie să fie pe exerciții, nu pe ajustarea colanților sau a tricoului după fiecare mișcare. Mai mult, trebuie să îți găsești un echipament în […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.