Ce inele vor fi la mare cautare sezonul acesta

Se pare ca in sezonul de toamna iarna 2021, smaraldul va fi cea mai cautata si purtata piatra pretioasa. Aceasta piatra se va regasi si pe inele de logodna. Smaraldul este asociat in mare parte cu echilibrul, armonia si prosperitatea iar in alte tari acesta simbolizeaza frumusetea si sanatatea. Culoarea verde pe care o are smaraldul este cea mai des intalnita din natura asa ca, nu va avea cum sa nu fie remarcat de lumea care te inconjoara. Pe langa toate acestea, verdele smarald este culoarea anului 2021. Acest lucru a fost anuntat de reprezentantii companiei americane Pantone.

“Desi este adevarat ca vedem tot mai multe inele cu smarald pe covorul rosu, vreau sa ma axez de acum incolo pe adaugarea de smaralde in bijuteriile pentru mirese. Aceasta este o tendinta noua, cu o dezvoltare fantastica” a explicat expertul in diamante. Acesta a analizat cu mare atentie moda inelelor de logodna cu smarald in centru dar si a celor cu diamant in centru si cu pietre de smarald pe margini.

Inelul cu smarald pe centru

Un astfel de model a primit tanara si frumoasa actrita Halle Berry de la iubitul ei care in acel moment a cerut-o in casatorie. Acest eveniment din viata celor doi s-a intamplat acum doi ani cand sotul ei i-a oferit un inel de logodna din aur galben cu smarald columbian de patru carate. Specialistii recomanda sa fim foarte atenti la culoare pentru ca, aceasta conteza cel mai mult. Smaraldul trebuie neaparat sa fie plin de viata, viu si intens colorat. Chiar daca nu sunt chiar asa de ieftine, inelele cu smarald costa mai putin decat cele cu diamant.

Inel din argint verde Marisela

                                                    Comanda aici

.

Inel argint 925 Lady Emerald

                                                   Comanda aici

.

Inel piatra verde argint Raisa

                                                    Comanda aici

.

Inelul cu diamant pe centru si smarald pe lateral

Acest model de inel de logodana este indicat pentru a fi daruit femeilor care isi doresc sa poarte ceva conventional, cu un diamant stralucitor pe centru si o pata vie in lateral. Cele mai intalnite modele pentru aceste pietre superbe de smarald puse pe lateral sunt in cele in forma rotunda si para in care se pun una cate una in jurul diamantului.

Inel piatra verde AG925 Ciara

                                                    Comanda aici

.

Inel din argint cu Topaz Verde Smarald Eliana

                                                    Comanda aici

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.