Care este Cea Mai Buna Miere de Manuka

Intrebarea la care incercam sa raspundem in articolul de azi este: Care este cea mai buna miere de Manuka?

Si evident ca raspunsul nu este unul atat de simplu pe cat s-ar putea crede, insa vom incerca sa facem o analiza scurta a aprecierilor pe care le-au primit produsele aflate pe piata din Romania si vom reda in randurile de mai jos top cea mai buna miere de manuka in functie de raportul calitate/ pret oferit de catre utilizatori.

Ce este Mierea de Manuka?

Acest tip de miere este foarte cautat datorita proprietatilor extraordinare pe care le are. Dar inainte de a trece la aceste proprietati o sa incepem cu inceputul. Mierea este produse din frunzele de Manuka de catre populatia indigena Maori din Noua Zeelanda. Acestia au utilizat frunzele de Manuka in diferite contexte precum: tratarea arsurilor, pentru a scadea febra sau impotriva durerilor, insa odata ce oamenii au inceput sa se intereseze de aceasta miere au aparut si studiile de specialitate care au evidentiat proprietatiile mierei de manuka dintre care mentionam:

– antibacteriene,

– antifungice

– antimicrobiene

– antioxidante si antiseptice

– antivirale și antibiotice

Astfel, este un tratament natural și extrem de eficient în combaterea multor infecții interne sau externe, precum Stafilococul Auriu, Heliobacterul sau E. coli.

 

Top Recomandari Miere de Manuka:

 

1. Miere de Manuka MGO 550+ (500g)

     Vezi detalii si pret

.

2. Miere de Manuka MGO 850+ (250g)

Vezi detalii si pret

.

3. Miere de Manuka MGO 1000+ (250g) – editie limitata

 

  Vezi detalii si pret

.

4. Miere de Manuka MGO 400+ (500g) | Manuka Health

 

                      Vezi detalii si pret

.

5. Miere de Manuka MGO 250+ (1kg) | Manuka Health

 

                   Vezi detalii si pret

.

 

Calitatea mierii de Manuka

În ceea ce privește acest produs, calitatea este determinată de trei factori importanți: factorul Raw, puterea antibacteriană și, bineînțeles, certificarea Non-GMO.

Specificația Raw, 100% natural de pe ambalaje este extrem de importantă, acest lucru sugerând faptul că mierea din borcan este crudă și neprocesată, și astfel se bucură de toate proprietățile benefice pentru organismul nostru. Non-GMO, este o atestare care ne asigură de faptul că produsul nostru nu are în compoziție organisme modificate genetic, și este astfel sigur și sănătos pentru consum.

Puterea antibacteriană poate diferi de la un produs la altul, în ceea ce privește mierea de Manuka. Astfel, vom citi mereu eticheta ambalajului pentru a putea identifica cea mai bună miere de Manuka potrivită scopurilor în care dorim să o utilizăm.

Există un sistem conceput din cifre și grupuri de litere în acest sens. Pe ambalaj, vom regăsi MGO™, UMF și KFactor™. Primele două măsoară nivelul de metilglioxal, ce reprezintă o componentă organică ce oferă mierii proprietăți antibacteriene. Cu cât cifrele din dreptul acestor doi factorul este mai ridicat, cu atât produsul are o putere antibacteriană mai mare.

KFactor™ se referă la concentrația granulelor de polen Manuka din produsul respectiv. O cantitate ridicată de granule de polen ne indică faptul că produsul are o putere antioxidantă mai crescută.

Țara de origine

Verificarea țării de origine reprezintă un aspect crucial, deoarece arborele de Manuka este prezent exclusiv în Noua Zeelandă și Australia. Mai mult, este important să cercetezi puțin și firma care produce respectiva miere de Manuka, pentru a te asigura că este o firmă de încredere, ce deține certificări privind calitatea și procesul prin care mierea este obținută.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.