Baseone Black Friday 2020

Magazinul online Baseone.ro a ajuns sa fie cunoscut de femei pentru ca detine o gama foarte variata de produse de ingrijire personala. Cele mai cunoscute si cautate produse vandute de catre site sunt kit-urile de unghii cu gel. Pagina de promotii contine produsele cu cele mai bune reduceri de pret si este actualizata in permanenta.

Comenzile cu o valoare de peste 250 lei vor avea transportul gratuit. Termenul de returnare al unui produs comandat este de 14 zile, produsele trebuie returnate in ambalajul original, fara urme de folosire.

Pe site-ul Baseone vei gasi kit de unghii cu gel, kit oje semipermanente, lampi led, geluri UV, tratamente pentru unghii, aparatura electrica, pensule pentru manichiura, pile manichiura, tipsuri unghii, cutii organizare manichiura, forfecuta manichiura, uleiuri pentru cuticule, degresant unghii, acetona, lipici pentru unghii si multe altele. Magazinul este unul foarte cunoscut de femeile care iubesc sa arate bine in orice moment si cumparaturile online.

Pe data de 13 noiembrie incepe Black Friday, cea mai asteptata zi din an. In aceasta zi, magazinul Baseone.ro va avea reduceri la toate categoriile de produse aflate pe stoc iar reducerile vor ajunge pana la -90%. Reducerile aplicate pe site vor fi reale asa ca, este momentul ideal pentru a-ti innoi colectia de oje sau kit-uri cu una noua.

Vezi mai jos ofertele de Black Friday 2020 la categoriile de produse:

Kit-uri unghii cu gel UV

Kit unghii cu Gel UV Base One #2

                                                    Comanda aici

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.