Tenisi Converse Originali

Daca te-ai saturat sa tot cauti tenisi Converse originali si sa dai doar peste replici mai proaste sau mai bune si la preturi destul de nesimtite uneori, atunci ai ajuns exact unde trebuie. De ce? Pentru ca mai jos iti voi prezenta magazinele online ce comercializeaza tenisi Converse 100% originali – GARANTAT!

Compania Converse a fost infiintata in anul 1908 in Statele Unite ale Americii, mai exact in orasul Malden, statul Massachusetts, de catre Marquis Mills Converse. Tenisii All Star au fost introdusi de companie pe piata pentru prima data in anul 1917 si de atunci acestia au devenit cei mai bine vanduti tenisi din toate timpurile si bineinteles ca si cei mai cunoscuti.

Dupa o perioada foarte buna, compania a traversat la inceutul anilor 2000 o perioada extrem de grea si a fost foarte aproape de faliment, insa norocul le-a suras atunci cand cea mai mare companie de articole sportive, Nike a decis sa cumpere Converse transformand-o intr-o subzidiara de-a sa si pastrand traditia si brand-ul Converse. Toate acestea se intamplau in 2003.

In anul 2010 compania a inceput sa contacteze si sa incheie contracte de publicitate cu vedete celebre precum e Willow Smith, Wiz Khalifa sau Kristen Stewart, fapt ce a readus tenisi Converse in preferintele tinerilor din intreaga lume.

Magazinele online din Romania care comercializeaza tenisi Converse 100% Originali sunt:

1. Originals.ro

converse1

2. B-Mall.ro

converse 2

 3. Mycloset.ro

converse 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.