Nike Mercurial Vapor 9

Acest tip ghete sunt printre cele mai dorite si mai apreciate din intreaga lume fotbalistica, iar acest lucru nu se datoreaza neaparat faptului ca sunt purtate de cei mai celebri fotbalisti ai momentului sau de faptul ca au fost lansate de catre cel mai bun fotbalist a tuturor timpurilot de la campionatele mondiale ci pentru ca sunt cele mai usoare si mai eficiente ghete pentru fotbal.

Ghetele Nike Mercurial Vapors au fost lansate de catre Ronaldo (adevaratul Ronaldo – brazilianul, golgeterul mondialelor) in anul 1998, iar primele versiuni erau de culoare neagra. Au urmat apoi cateva modele colorate care au atras privirile, dar si destule critici. In anul 2002 au aparut noile ghete ce urmau sa fie purtate de marile staruri ale vremii la Campionatul Mondial, acestea au beneficiat si de o reclama extrem de difuzata la acea vreme care ii avea in prim plan pe Eric Cantona, Thierry Henry si Roberto Carlos.

Nike Mercurial Vapor 9 au fost lansate la inceputul lui 2013, iar printre primii fotbalisti care le-au purtat s-au numar Cristiano Ronaldo, Neymar, Zlatan Ibrahimovici, Didier Drogba, Mario Gotze si Frank Ribery.

Noile ghete sunt catalogate ca find cele mai bune din toate timpurile si de aceea majoritatea tinerilor fotbalisti si le doresc cu atata ardoare, insa uneori pretul poate reprezenta o problema, dar avem solutia.

Nike Mercurial Vapor 9 la preturi accesibile

nike mercurial vapor 9

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.