Modele de inele pentru orice femeie

Inelele se numara printre acele accesorii care, nu trebuie sa iti lipseasca daca, doresti ca tinutele tale de zi cu zi sa fie mult mai atragatoare si interesante. Acestea pot sa transforme complet o tinuta. Indiferent de ceea ce alegi, ideal ar fi sa optezi pentru inele in culori puternice, tonuri de auriu şi design-uri inovative.

Inele cu diferite pietre colorate

Este cel mai simplu mod prin care poti sa introduci in tinuta ta o pata de culoare. Asa ca, alege sa porti o serie marisoara de inele mici, cu pietre si cu aplicatii in nuante tari, in ton cu acest sezon calduros al anului.

                                                                        Vezi detalii si pret

Movul din nou in tendinte

Movul se numara printre cele mai cautate culori in fiecare sezon al anului si in plus de asta nu tine cont de varsta pe care o ai. Opteza sa porti movul nu doar in piesele vestimentare, ci si accesorii.

                                                                                  Vezi detalii si pret

Inele cu piatra de culoare neagra

Fiind unul dintre cele mai clasice modele de inele, acesta nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba ta. Pentru a avea parte de mai mult impact, opteaza sa porti un inel supradimensionat cu cateva accente aurii si adapteaza-l in functie de ceea ce vrei sa porti in acel moment al zilei.

                                                                                   Vezi detalii si pret

Inele pentru un stil boho

In cazul in care esti adepta stilului boho poti sa adaugi in tinuta ta si cateva inele mai colorate, cu un aer usor vintage. Cu cat mai multe inele cu atat mai bine.

                                                                                     Vezi detalii si pret

Inele in nuante pastelate

Pastelurile sunt optiunea cea mai buna cand vine vorba de a purta o tinuta eleganta, romantica si foarte feminina. Accentele aurii se imbina perfect cu un asemenea inel.

                                                                                   Vezi detalii si pret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.