Alegerea ochelarilor de soare in functie de forma fetei

Trebuie sa luati in considerare ca ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu care sa ajute la infrumusetarea chipului sau sa ascunda anumite defecte ale unei nopti nedormite. O pereche de ochelari este un accesoriu important pentru protejarea ochilor impotriva razelor de  soare foarte puternice care iti pot creea riduri mari in zona ochiilor dar si impotriva razelor ultraviolete foarte puternice si daunatoare ochiilor odata cu trecerea timpului.

Chiar daca multa lume ii considera doar o fita, ochelarii nu trebuie sa iti lipsesca in momentul in care vrei sa iesi afara, mai ales pe timp de vara. Printre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand vrei sa iti achizitionezi o pereche de ochelari este forma fetei.

Avantajele purtarii ochelarilor de soare

Ochelarii de soare iti ofera o protectie garantata impotriva razelor ultraviolete foarte puternice, te sacapa de aparitia prematura a ridurilor din zona ochilor si te vor face sa simti mult mai confortabil atunci cand conduci sau cand esti pe plaja.

Ochelari de soare pentru forma ovala a fetei

In cazul in care forma fetei tale este ovala atunci te poti considera o norocoasa pentru ca, poti purta orice model de ochelari de soare, pornind de la ochelarii cu rama “cat eye” si continuand pana la ochelarii de tip aviator. Atunci cand vrei sa iti cumperi o pereche noua de ochelari de soare incearca sa ii eviti pe cei care iti acopera prea mult fata.

tel100038253_extra                                                                   Vezi detalii si pret

 

Ochelari de soare pentru forma patrata a fetei

Daca forma fetei tale este una patrata atunci, pot spune ca ai o puternica si unghiulara linie a maxilarului. Asa ca, cei mai buni ochelari de soare sunt aceia care au puterea de a atenua putin trasaturile fetei: rame rotunjite, rotunde sau ovale, in culori foarte deschise sau cu imprimeuri cat mai vesele.

tel100037414_extra                                                                    Vezi detalii si pret

Ochelari de soare pentru forma rotunda a fetei

Presupun ca ti s-a intamplat de foarte multe ori in momentul in care vrei sa iti cumperi o pereche de ochelari sa stai minute in sir in fata standului cu ochelari cu speranta ca vei gasi perechea perfecta pentru forma fetei tale. O fata rotunda este foarte pretentiosa cand vine vorba de ochelari de soare.

Alege prin multimea de modele ochelarii de soare pe cei care sunt un pic mai lati decat pometii si care dispun de lame patratose sau dreptunghiulare. Pe langa aceste lucruri trebuie sa tii cont si de faptul ca ramele supradimensionate nu sunt indicate pentru forma fetei tale pentru ca pot sa iti acopere toata fata.

brdi_29820_extra                                                                    Vezi detalii si pret

Ochelari de soare pentru fata in forma de inima

Ochelarii de soare in stil cat eye, cu rame un pic mai groase in parte superioara si un pic mai subtiri in partea inferioara sunt alegerea perfecta in cazul in care te confrunti cu o forma a fetei in forma de inima. Ocoleste ochelarii de soare care au rame supradimensionate.

tel100044127_extra                                                          Vezi detalii si pret

Ochelari de soare pentru forma alungita a fetei

O fata cu forma alungita iti poate oferi posibilitatea sa porti o mare varietate de modele de ochelari de soare. Opteaza pentru cei in stil de aviator, in stil retro, cu rame rotunjite si subtiri dar si, ochelarii de soare supradimensionati.

tel100044164_extra                                                                Vezi detalii si pret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.