Rochii ieftine Black Friday 2023

rochii elegante

Rochiile sunt foarte importante pentru garderoba unei femei, pentru ca in nici o alta piesa vestimentara nu ne face sa aratam mai feminine, delicate si atragatoare. Iti prezint cele mai frumoase si elegante rochii ieftine Black Friday 2023. Alege acum rochia eleganta de seara care ti se potriveste cel mai bine pentru a o purta in noaptea de Revelion 2024. Reducerile vor fi foarte mari, de pana la 90%!  Convinge-te si nu vei regreta!

Rochie din material reiat rosie midi tip creion cu pliuri in zona bustului – SunShine

Alege sa stralucesti intr-o rochie neagra cu croi mulat dintr-un material foarte elastic pentru a iesi in evidenta prin eleganta si simplitate. Slitul frontal iti va oferi o nota de feminitate. Sistemul de inchidere este la spate si este dat de un fermoar ascuns, lung. Acest model nu dispune de captuseala interioara. Artificiul decorativ din zona superioara frontala si anume pliurile de material atent drapate iti vor oferi unicitate. Cordonul de la nivelul taliei este fix.

rochie din material reiat rosie midi tip creion cu S056543 2 625591                                                   Comanda aici

.

Rochie din stofa elastica visinie in clos cu volanase la maneca – StarShinerS

Perfecta pentru cel mai important eveniment din viata ta, designerii StarShinerS au creat aceasta rochie in clos, cu maneci tip “clopot” si decolteu in “V”. Se inchide la spate cu fermoar ascuns. Este captusita pe interior in zona superioara cu material elastic. La tiv, la maneci si la terminatia rochiei, are cusuta broderie subtire.

rochie din stofa elastica visinie in clos cu volan S054934 7 626035                                                   Comanda aici

.

Rochie StarShinerS rosie eleganta midi de ocazie tip creion din catifea cu aplicatii de dantela cu maneci trei-sferturi cu fusta petrecuta fara captuseala

Rochia din catifea elastica creata de catre designerii StarShinerS este ideala pentru evenimentele speciale din acest sezon. Alege sa fii eleganta in aceasta rochie cu aplicatii de dantela la decolteu.

rochie starshiners rosie eleganta midi de ocazie t S047005 1 459016                                                    Comanda aici

.

Rochie LaDonna aurie lunga de ocazie in clos cu bust buretat cu decolteu adanc

Fii stralucitoare in aceasta rochie maxi de ocazie! Materialul din voal cu sclipici si trandafirul din acelasi material aplicat in talie ii dau o nota super eleganta.

rochie ladonna aurie lunga de ocazie in clos cu bu S045003 3 455840                                                    Comanda aici

.

Rochie Fofy neagra eleganta tip creion din material usor elastic cu maneci din dantela

Rochie neagra conica din stofa usor elastica. Maneca din dantela si decolteul din tulle cu sclipici sunt atuurile incontestabile ale acestei piese irezistibile.

rochie fofy neagra eleganta tip creion din materia S040801 1 455609                                                   Comanda aici

.

Rochie visinie lunga de ocazie in clos din voal decupat pe picior aplicatii cu dantela si paiete

Perfecta pentru acele ocazii speciale, aceasta rochie maxi ultra feminina va atrage toate privirile. Bustul este confectionat din dantela 3D, iar rijelina subtire ondulata de la baza rochiei ofera un plus de volum acesteia.

rochie visinie lunga de ocazie in clos din voal de S045613 1 444631 1                                                    Comanda aici

.

Rochie dama HEAVEN IS THIS din colectia Foggi Charming

Rochie extrem de eleganta cu un design aparte. Potrivita pentru balul de absolvire, cununie civila, nunta sau petrecere, aceasta rochie iti va pune picioarele in evidenta.

dsc6902 7382                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS visinie lunga de ocazie din tul cu decolteu in v volanase pe linia decolteului

Atrage toate privirile in aceasta rochie maxi de ocazie, creatie proprie StarShinerS.

rochie starshiners visinie lunga de ocazie din tul S045361 3 457923                                                    Comanda aici

.

Rochie albastru-inchis de ocazie asimetrica in clos din satin si tul brodat cu aplicatii cu margele

Rochie din material satinat cu un croi in clos si asimetric, maneci trei-sferturi. Aplicatii cu margele si paiete in partea de sus si pe maneci care confera rochiei un aer boem si romantic.

rochie albastru inchis de ocazie asimetrica in clo S046916 1 457879                                                   Comanda aici

.

Rochie LaDonna visinie lunga de ocazie in clos din tul cu aplicatii cu perle cu bust buretat fara maneci

ntoarce toate privirile in aceasta rochie maxi de ocazie, din tulle, cu margele prinse si aplicatii din pietre lipite in talie. Poarta sandale simple si o geanta plic in acelasi ton.

rochie ladonna visinie lunga de ocazie in clos din S045513 3 455832                                                   Comanda aici

.

Rochie LaDonna Inauguration Burgundy

Rochie tip creion, din bumbac. Opteaza pentru o tinuta feminina. Se potriveste pentru o zi la birou sau chiar si la o petrecere. Imbrac-o si simte-te perfect in ea!

258548                                                    Comanda aici

.

Rochie Daniella Cristea Surprising Event Purple

Rochie midi, eleganta, din dantela, potrivita pentru nunti, botezuri sau orice alt eveniment deosebit. Are volanas in talie si se inchide cu fermoar si nasture la spate.

258510                                                     Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Brodata Theo Rose Girly Turquoise

Una dintre cele mai fermecatoare rochii de ocazie, care poate fi purtata chiar si de participantele la Miss Boboc. Croiul in clos, manecile lungi si broderia din zona decolteului face din aceasta rochie unul dintre cele mai dragalase creatii StarShiners.

257918                                                   Comanda aici

.

Rochie dama MIRACLE din colectia Foggi The one and only

Rochie eleganta realizata din paiete. Forma mulata si decupajul frontal pe picior confera lungime oricarei firme de trup.

dsc8496 6812 1                                                    Comanda aici

.

Rochie dama THE PINK PARTY din colectia Foggi MIracle

Rochie dama extrem de eleganta, cu un design simplu, conic, insa dantela cu aplicatii 3D este de impact maxim.

dsc0555 7134 3                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Brodata Theo Rose Sensual Burgundy

Rochie de ocazie, cu broderie unicat si design modern realizata din material placut la atingere. Are in compozitie vascoza, iar datorita elasticitatii acest model este unul foarte placut la purtare.

257910                                                     Comanda aici

.

Rochie dama ABOUT THE DRAMA IN BLACK SEQUIN din colectia Foggi Joyride

Regina serii vei fi tu purtand aceasta rochie impunatoare si stralucitoare.

dsc5726 7480                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Brodata Theo Rose Heavenly Purple

Rochie de zi brodata cu croi mulat realizata din material placut la atingere. Are in compozitie vascoza, iar datorita elasticitatii acest model este unul foarte lejer si placut la purtare.

257933                                                    Comanda aici

.

Rochie Daniella Cristea Mirific Allure Green

258511                                                    Comanda aici

.

Rochie LaDonna Genesis Burgundy

Rochie tip creion, din material elastic si fin la atingere. Rochie office, de zi, potrivita pentru sezonul tomna-iarna!

258560                                                    Comanda aici

.

Rochie dama WATCH THE QUEEN din colectia Foggi Joyride

dsc5784 7465                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Beauty Of Style Black

Rochie tip creion, pana la genunchi, din material tricotat, cu aplicatie brodata florala. Este accesorizata cu o curea si se inchide cu fermoar la spate.

239864                                                    Comanda aici

.

Rochie Fofy Impressive Brown

Rochie eleganta pentru un look office rapitor. Datorita croiului pe talie, cu siguranta te vei simti bine purtand acest model de rochie. Iti recomadam sa o porti si in oras, la o iesire la teatru.

255115                                                     Comanda aici

.

Rochie PrettyGirl Runner Burgundy

Rochie PrettyGirl pana la genunchi, tricotata, pe gat, din material gros, cu maneci lungi, mulata pe corp

258320                                                    Comanda aici

.

Rochie Fofy Sweet Angel DarkBlue

Rochie Fofy din material usor elastic cu maneci trei sferturi tip fluture. Este o piesa de baza din garderoba de toamna, fiind un model aparte cu buline si curea pe post de accesoriu.

236184                                                    Comanda aici

.

Rochie PrettyGirl Fusioned Black

Rochie Prettygirl eleganta si feminina, se preteaza perfect atat pentru tinute office cat si pentru evenimente care necesita o anumita eticheta.

234819                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Speciality Black

Rochie StarShinerS cu imprimeu, in clos, accesorizata cu o curea.

199771                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Elegant Delicacy Rosa

Rochie eleganta din material lucios, elastic cu imprimeu floral in relief. Este o rochita pe care o vei indragi de la prima purtare. Se muleaza perfect pe corp si strange pentru un look superb, de diva.

204733                                                    Comanda aici

.

Rochie StarShinerS Famous Style Pink

Rochie pana la genunchi din combinatie de materiale diferite, partea de fusta fiind din piele ecologica. Insertia in contrast din talie, aduce un plus in evidentierea siluetei.

257021                                                    Comanda aici

SPOR LA CUMPARATURI!

Salvează

Salvează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.