Rochii de seara Black Friday 2023

rochii black friday 20211

Anul aceasta Black Friday va incepe pe data de 10 noiembrie si cred ca va tine pana pe 26 noiembrie. In aceste zile, marile magazine online de fashion vor avea reduceri foarte mari la o gama foarte variata de produse, de la imbracaminte pana la incaltaminte. Reducerile sunt cat se poate de reale asa ca, nu rata sa ne urmaresti in aceste zile. A sosit momentul potrivit in care poti sa iti schimbi garderoba veche cu una noua. Unele magazine au anuntat deja ca vor avea reduceri de pana la 90% din pretul afisat pe site.

Sa nu uiti ca vin sarbatorile de iarna, Craciunul si Revelionul iar odata cu acest prilej o sa poti sa iti achizitionezi cateva modele rochii de seara Black Friday 2023.  Pentru a te ajuta un pic in gasirea rochiei potrivite pentru evenimentele importante din viata ta, m-am gandit sa iti arat cateva modele de rochii elegante Revelion 2024 pe care le poti cumpara la reducere de Black Friday 2023.

Rochie Dy Fashion Tania mov pruna din tulle cu broderie

Rochie lunga eleganta. Are decolteu in V, fara maneci, bust accesorizat cu dantela brodata si croi clos. Se inchide la spate cu fermoar.

rochie mov 1                                                    Comanda aici

.

Rochie Letty Bleumarin

Rochie scurta tip baby doll bordo din tull accesorizata cu dantela si strass-uri, reprezinta tinuta perfecta pentru evenimentele cu stil din acest sezon. Realizata dintr-un material fluid si un design delicat, confera tinutei un rafinament aparte.

fb s b0833                                                   Comanda aici

.

Rochie StarShinerS neagra de ocazie tip creion din dantela cu suprapunere din voal

O rochie creata de catre designerii StarShinerS special pentru femeia ultra eleganta si in tendinte. Alege-o la cele mai importante evenimente din viata ta si bucura-te de toata admiratia celor din jur.

rochie starshiners neagra de ocazie tip creion din S053953 1 556639                                                   Comanda aici

.

Rochie Dy Fashion Kyla lunga lila cu decolteu petrecut

Rochie lunga eleganta. Are decolteu in V, petrecut cu insertii brodate, maneci trei sferturi din tulle, evazate si croi clos. Se inchide la spate cu fermoar.

rochie de seara 1                                                    Comanda aici

.

Rochie Moze Tonight Turcoaz

Rochie de ocazie lunga, accesorizata cu broderie si paiete, perfecta pentru evenimentele speciale la care doresti sa participi si sa ai o tinuta uimitoare. Modelul deosebit de elegant va face din aparitia ta, una diafana, plina de rafinament.

fb s b0338 2                                                    Comanda aici

.

Rochie Lady Pandora albastru-inchis scurta de ocazie in clos din tul cu aplicatii cu pietre strass

Rochia de printesa exista cu adevarat! Alege aceasta superba rochie confectionata in partea de jos din tul, cu cateva straturi de captuseala pentru un volum maximal si in partea de sus din satin cu pietre tip strass colorate.

rochie lady pandora albastru inchis scurta de ocaz S053738 1 547470                                                   Comanda aici

.

Rochie Dy Fashion Dyana rosie din tulle cu broderie la bust

Rochie eleganta cu broderie la bust. Are decolteu rotund la baza gatului, maneci trei sferturi si croi clos.

rochie de seara 2                                                   Comanda aici

.

Rochie Loving Nude

Rochie nude midi de ocazie, din material elegant, perfecta pentru evenimentele din viata ta. Design-ul deosebit precum si umerii goi, vor face din aparitia ta una plina de rafinament si eleganta.

fb s b0210 1                                                    Comanda aici

.

Rochie Fofy fuchsia scurta de ocazie in clos din material usor elastic cu buzunare

O rochie in care cu siguranta vei intoarce toate privirile si te vei simti minunat. Cordonul, confectionat din acelasi material cu rochia, este prevazut cu o catarama tip bijuterie. Manecile sunt incretite si bufante pentru un plus de volum.

rochie fofy fuchsia scurta de ocazie in clos din m S054148 2 555940                                                   Comanda aici

.

Rochie Dy Fashion Britney neagra cu lurex

Rochie de seara din lurex. Are decolteu asimetric, o maneca tip volanas is croi clos. Designul este deosebit avand crepeu in fata.

rochie de seara 3                                                    Comanda aici

.

Rochie Temptation Rosie

Rochia Temptation Rosie din tull, reprezinta cheia succesului unei aparitii de neuitat la evenimentele speciale din viata ta. Realizata dintr-un material fluid si un design delicat, confera tinutei feminitate si farmec.

fb s a1356 2                                                    Comanda aici

.

Rochie Lady Pandora roz deschis scurta de ocazie din tul in clos cu aplicatii de dantela si perle

O rochie superba, confectionata din tul subtire, cu captuseala satinata, de densitate medie. Se inchide la spate cu fermoar si cu mos si baba. Bustul este buretat, iar partea de sus este confectionata din dantela cu aplicatii cu perle.

rochie lady pandora roz deschis scurta de ocazie d S053732 1 554421                                                    Comanda aici

.

Rochie DY Fashion Daria fucsia cu decolteu asimetric si volan

Rochia Daria lunga are decolteu asimetric si volan. Are o singura maneca trei sferturi, accesorizata cu doua volanase. Talia este accentuata, avand inchidere cu fermoar in partea laterala. Rochia este lunga cu croi clos, si crepeu in fata.

rochie de seara 4                                                   Comanda aici

.

Rochie Gracefull Ciclam

Rochie lunga de seara din voal in partea inferioara si dantela accesorizata cu paiete in partea superioara este tinuta perfecta pentru evenimentele importante din viata ta. Rochia este pusa in valoare prin croiul sexy ce ii ofera un look unic.

fb s b0537 2                                                   Comanda aici

.

Rochie Artista visinie din tul de ocazie in clos aplicatii cu dantela si paiete

Aceasta rochie de ocazie este ideala pentru evenimentele speciale din viata ta. Croiul scurt, in clos, ofera lejeritate in miscare. Materialul satinat este combinat in partea de sus cu dantela fina, de efect.

rochie artista visinie din tul de ocazie in clos a S053337 4 539913                                                   Comanda aici

.

Rochie DY Fashion Maia verde din tulle cu aplicatie la umar

Rochia Maia din tulle este asimetrica in partea superioara, avand un singur umar. Are aplicatie cu volum din tulle pe umar. Talia este marcata si inchiderea se afla in partea laterala, prin fermoar. Lungime midi si croi clos.

rochie de seara 5                                                  Comanda aici

.

Rochie Alma Roz

Rochie roz scurta de ocazie din crepe cu bretele, perfecta pentru serile in care vrei sa ai o aparitie de neuitat. Pregateste sa atragi priviri intr-o rochie eleganta tip baby doll cu un design simplu, dar de efect.

fb s a0962 1                                                   Comanda aici

.

Rochie StarShinerS roz prafuit lunga de ocazie din voal in clos cu volanase pe linia decolteului

Designerii StarShinerS au creat aceasta rochie maxi ultra feminina si in tendinte din voal elastic pentru femeia moderna. Talia este evidentiata foarte bine, iar broderia florala colorata din talie este cusuta.

rochie starshiners roz prafuit lunga de ocazie din S045324 3 550557                                                   Comanda aici

.

Rochie MBG neagra lunga cu fulgi la baza manecilor

Rochie lunga cu broderie la bust. Are decolteu la baza gatului, maneci trei sferturi cu fulgi decorativi la baza si croi clos. Talia este evidentiata cu detalii stralucitoare iar crepeul din fata ii da o nota misterioasa.

rochie de seara 6                                                   Comanda aici

.

Rochie Elsa Caramel

Rochie caramel din voal, ideala tinutelor elegante si rafinate. Croiul deosebit si la moda, va face din aparitia ta, una super-feminina si de senzatie fie ca o alegi pentru nunta ta sau orice alt eveniment deosebit. Cu rochia Elsa vei avea o tinuta wow la fiecare aparitie!

fb s a0283 1                                                   Comanda aici

.

Rochie Moze rosie din tafta cu paiete negre pe bust

Rochie eleganta din tafta cu paiete. Are decolteu asimetric, o singura maneca, croi clos si baza asimetrica. Are buzunare functionale si se inchide la spate cu fermoar.

rochie de seara 7                                                   Comanda aici

.

Rochie Divissima Galben Mustar

Pentru clipe memorabile si nopti pline de senzualitate, ai nevoie de o rochie care sa iti evidentieze feminitatea. Creata dintr-un material fluid, se potriveste perfect siluetei tale. Ampla in partea inferioara, avand talia marcata, rochia Divissima Nude iti va asigura o aparitie cel putin spectaculoasa!

fb s a0233 2                                                    Comanda aici

.

Rochie Dy Fashion Milena verde din tulle cu broderie la bust

Rochie eleganta din tulle. Are decolteu in V, bust accesorizat cu broderie si croi clos. Este o rochie lunga din tulle semitransparent cu o captuseala scurta, vizibila. Umerii au aplicatii bufante din tulle iar la spate se inchide cu fermoar.

rochie de seara 8                                                   Comanda aici

.

Rochie Jersey Aurie

Rochie de ocazie midi, accesorizata cu paiete, perfecta pentru evenimentele speciale la care esti invitata. Modelul deosebit, vor face din aparitia ta, una de diva. Rochia este pusa in valoare prin croiul sexy ce ii ofera un look seducator.

fb s b2328                                                   Comanda aici

.

Rochie MBG neagra din lurex cu baza asimetrica si franjuri

Rochie de seara cu paiete. Are decolteu en coeur accesorizat cu plasa semitransparenta si franjuri, croi mulat, asimetric, cu franjuri la baza. Se inchide la spate cu fermoar.

rochie de seara 9                                                    Comanda aici

.

Rochie Secret Roz

Impresioneaza la urmatorul tau eveniment cu rochia Secret Roz, confectionata din tull cu aplicatii din paiete pentru un plus de eleganta. Forma in clos precum si decolteul generos, vor face din aparitia ta, una spectaculoasa. Textura irezistibila iti asigura un look fermecator si rafinat.

fb s b0837 2                                                   Comanda aici

.

Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.