10 modele de pantofi dama casual ieftini

Fiecare zi e o nouă destinație, iar atunci când ai alături perechea de pantofi potrivită, drumul va fi mult mai plăcut. Suntem la pas în fiecare zi, fie că vorbim de o plimbare prin parc, de mersul la cumpărături sau de ieșitul în oraș. Zi de zi, fără să ne dăm seama, depindem de un lucru foarte important din garderoba noastră, și anume, o pereche de papuci casual. Aceștia ne însoțesc la pas ori de câte ori avem nevoie și ne oferă o experiență cât se poate de confortabilă, pentru ca noi să ne ducem la bun sfârșit toate lucrurile pe care ni le-am propus când am ieșit din casă.

Atunci când îți dorești să introduci și tu în garderoba ta o pereche de pantofi de damă casual, ar trebui să ții cont de câteva aspecte pentru a te asigura că ai luat cea mai bună decizie. Suntem siguri că îți dorești o pereche de papuci care să fie la modă, însă mai sunt importanți și alți factori. În continuare, ți-am pregătit un ghid pe care te invităm să îl parcurgi pentru a câștiga cateva informații despre modul în care poți achiziționa perechea de pantofi casual potrivită.

Cum alegi pantofii de damă casual potriviți? – Ghidul achiziției ideale

Contextul: înainte de toate, este important să te gândești unde dorești să porți acești papuci casual și care va fi scopul acestora. Atunci când achiziționezi o pereche nouă de papuci, aceasta ar trebui să îți complimenteze ținutele deci, să se potrivească în diverse contexte. Dacă îți dorești să parcurgi distanțe cât mai luni cu aceștia, trebuie să ții cont în primul și primul rând de aspectul comodității. În acest fel, vei avea parte de o experiență plăcută la fiecare pas.

Dacă îți dorești să ieși în oraș să iei prânzul, atunci pe lângă comoditate, probabil vei dori să îți îndrepți atenția și spre o pereche de papuci care să bifeze toate criteriile tale ce țin de modă. Papucii sunt unul dintre elementele prin care poți să îți exprimi preferințele personale.

Calitate înainte de cantitate: în general, garderoba unei femei este aglomerată de fel și fel de articole care, de cele mai multe ori, rămân uitate undeva în spatele dulapului. De data aceasta, la noua achiziție, îți recomandăm să investești într-o pereche de pantofi de damă casual de calitate, care știi că vor trece testul timpului. Investind într-o pereche mai calitativă, cel mai probabil vei dori să îi porți mai mult, atât pentru confortul pe care îl oferă, cât și pentru modelul ales.

Bugetul: desigur, papucii de calitate vor avea un preț mai ridicat însă, după cum am punctat anterior, atunci când investești într-o astfel de pereche, îi vei avea pe termen lung. În loc să cumperi papuci o dată la câteva luni, mai bine orientează-te spre o pereche care te vor susține în multe ieșiri în oraș. Setează un buget pentru a te orienta mai ușor în această achiziție, chiar dacă îl vei mai modifica, în funcție de ceea ce găsești și ceea ce te entuziasmează.

Mărimea potrivită: atunci când comandăm online, sau chiar și când probăm în magazin, este important să nu ne lăsăm duși în eroare de mirajul pe care îl oferă modelul. Chiar dacă îți place un model foarte mult, este important să îți găsești și mărimea perfectă. Până la urmă, care e rostul unei perechi de pantofi în plus, în garderobă, pe care nu îi poți purta deoarece îți provoacă răni?

Pentru a evita orice disconfort, alege o mărime care îți oferă un cm de spațiu în plus în fața degetelor. Unele materiale nu se întind, astfel riști să cumperi o pereche de pantofi rigizi și care te vor jena încă de la prima purtare. Dacă ești sigură că ți-ai găsit mărimea potrivită, însă simți că sunt destul de strâmți, îi poți purta câteva ore prin casă, astfel încât aceștia să se mai lărgească puțin.

Stilul: ține cont că ceea ce e la modă azi poate să nu mai fie mâine. Moda ar trebui să te ajute pentru inspirație, însă nu ar trebui să te ghidezi în alegerea perechii de pantofi în funcție de ce găsești în acest sezon în vitrine. Ține cont de stilul tău și ghidează-te după propriile preferințe, iar în acest fel te vei asigura că vei cumpăra niște papuci de care nu o să te plictisești.

Top pantofi damă casual ieftini

Espadrile Russo Negre

O pereche de papuci de damă clasici, care o să îți fie de ajutor în mai multe ținute. Culoarea îi face versatili, astfel că, îi poți integra și în ținutele de zi, cât și în ținutele de seară. Sunt confortabili, cu o înălțime a tălpii de 4 cm. Materialul utilizat la exterior este din piele eco, ceea ce îi face rezistenți și calitativi în timp.

                                                    Comanda aici

.

Espadrile Jajka Albe

Cu un model mai diferit, aceste espadrile reprezintă elementul cheie de care ai nevoie pentru acele momente în care vrei să aduci un aer elegant ținutei tale. Materialul exterior este textil, un material care permite piciorului să respire la fiecare pas. Sunt extrem de confortabili și ușor de asortat.

                                                    Comanda aici

.

Espadrile Piele Ecologică Întoarsă Roz Charlotte X4552

Fie că optezi pentru o pereche de jeanși cu un tricou simplu sau, din contră, îți dorești pentru ținuta de azi o rochie lejeră, aceste espadrile te completează perfect. Într-o culoare delicată, acești papuci se definesc prin calitate și confort și te vor scoate din impas în multe contexte.

                                                    Comanda aici

.

Espadrile Piele Ecologică Întoarsă Negre Olivia X4523

Un model versatil, care ar trebui să se regăsească în orice garderobă. Fiind vorba de un stil clasic de espadrile, acestea cu siguranță nu își vor pierde din farmec și îți vor fi alături atunci când nu știi cu ce să te încalți. Au o platformă de 3 cm și sunt disponibili pe mai multe culori.

                                                    Comanda aici

.

Pantofi Casual Brosky Negri

Dacă erai în căutarea unui model mai inedit și interesant, atunci aceste espadrile cu siguranță îți vor atrage atenția. Chiar dacă înălțimea platformei este de 5,5 cm, acest model este extrem de confortabil și plăcut la fiecare pas.

                                                   Comanda aici

.

Pantofi Casual Sonicx Albi 2

 

                                                    Comanda aici

.

Pantofi Casual Jona Leopard

                                                    Comanda aici

.

Pantofi Casual Kitty Roz

                                                    Comanda aici

.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.