Reduceri la eMAG – Iulie 2017

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania. Acesta conduce in retailul online autohton datorita unor principii simple. In primul rand serviciile oferite post-vanzare sunt foarte bune (nu zic ca nu exista si scapari), produsele sunt in stoc, livrarea se face rapid, iar perioadele de reduceri si promotii sunt destul de dese. Azi o sa va prezint care sunt cele mai atractive produse si categorii de produse aflate la REDUCERE in acest moment.

REDUCERI eMAG

De asemenea nu trebuie sa neglijati nici faptul ca perioada de REDUCERI este abia la inceput. Urmeaza cel mai mare eveniment al anului: BLACK FRIDAY 2016. Cei de la eMAG au anuntat ca vor sustine acest eveniment pe data de 18 noiembrie, iar REDUCERILE oferite vor fi COLOSALE. Se estimeaza ca foarte multe produse sa beneficieze de reduceri extrem de mari, diferenta fata de anii anteriori ar fi numarul mare de produse, dar si stocurile mult mai mari – acest lucru din urma find cea mai mare problema din ce stiu eu tinand cont ca batalia cea mare se da la primele ore. Ca si sfat suplimentar este sa aveti instalata aplicatia eMAG pe telefon si sa fiti conectati in cont. Catalogul cu Oferte va fi publicat probabil la ora 24:00 in noaptea dintre 17 spre 18 noiembrie, iar startul pentru comenzi va fi undeva intre orele 06:00 si 09:00 in dimineata zilei de 18 noiembrie.

Aici pe site veti gasi la ora 24:00 cele mai bune oferte din catalogul eMAG Black Friday 2016, deci stati cu ochii pe noi, atat pe site (abonare prin mail ca sa fiti primii instiintati) cat si pe pagina de Facebook (like in dreapta articolului).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *