Beauty Fridays la AVON

Cel mai asteptat eveniment de shopping al anului a inceput azi la AVON. Reducerile sunt extrem de mari, unele produse beneficiind chiar si de o reducere de 75%. Anul acesta Avon sarbatoreste „Beauty Fridays”, o campanie cu reduceri foarte mari atat pentru clientele sale cat si pentru reprezentanti.

In randurile ce urmeaza am sa va prezint cele mai bune oferte care mie personal mi-au atras atentia, unele dintre ele deja le-am adaugat in cos pentru a le comanda, inca ma hotarasc ce buget sa aloc pentru ca in functie de valoarea comenzii primesti si cate un cadou daca introduci urmatoarele vouchere in comanda:

3 VOUCHERE pentru CADOURI:
  • 100AVON – la o comanda de minim 100 de lei primesti CADOU masca de fata PSPA cu ulei de masline (75 ml)
  • BEAUTY150 – la o comanda de minim 150 lei primesti CADOU setul Incandessence (mini-apa de parfum+spray parfumat+punga de cadou)
  • BEAUTY250 – la o comanda de minim 250 lei primesti CADOU setul Incadesscence + o esarfa Ecosez

Tine minte: REDUCERI de pana la 75% + CADOURI in functie de valoarea comenzii = Ce-ti poti dori mai mult?!

Iata si produsele vedeta de Beauty Fridays la Avon:

beauty1

beauty2

beauty3

beauty4

beauty5

beauty6

beauty7

beauty8

Campania „Beauty Fridays” se desfasoara la Avon in perioada 16-30 noiembrie si cuprinde o gama larga de produse, majoritatea sunt dub incidenta „Cel mai bun pret” de pana in prezent. Deci, femei din colturile tarii, uniti-va si dati share ca sa afle toata lumea de campania „Beauty Fridays” la Avon.

BeautyFridays-Avon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *